1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV3 uued kodumaised sarjad on „Vabad mehed“ ja „Keeris“
TV3 uued kodumaised sarjad on „Vabad mehed“ ja „Keeris“

TV3 uued kodumaised sarjad on „Vabad mehed“ ja „Keeris“

TV3 Keeris 1Äsja vaatajateni jõudnud „Eesti otsib superstaari“ juhatas sisse TV3 värske kevadhooaja, mis toob õige pea vaatajateni nii juba tuttavate saadete-sarjade uued hooajad kui ka kaks täiesti uut kodumaist telesarja „Vabad mehed“ ja „Keeris“.

Menurežissöör Ilmar Raagi käe all valminud „Vabad mehed“ on võllahuumoriga vürtsitatud lugu noorte sõdurite igapäevaelust. Peategelaseks on Robert, noor mees, kes flirdib kriminaalse maailmaga ja kelle jaoks pöörab ajateenistus kogu senise elu pea peale. Sarjas löövad kaasa andekad noored näitlejai otse teatrikoolist.

TV3 Vabad mehed 1Tuttuus sari „Keeris“ on aga ülipeenelt hargnev mõrvamüsteerium, mis saab alguse tühermaal asuva mahajäetud maja keldris, kust leitakse luukere. Õudusvärinaid tekitav minevikujuhtum mõjutab inimeste saatusi ka olevikus, äratades maetud verejanu taas üles. Sarja peaosades säravad Taavi Teplenkov ja Marta Laan.

Lisaks alustavad TV3 kevadprogrammis uued saated „Õhtu“ ja „Reisihitt“ ning jätkuvad vaatajate suured lemmikud „Me armastame Eestit“, Padjaklubi“ ja „Kättemaksukontor“. Uute hooaegadega lahutavad meelt ka „Võta või jäta“, „Appi tuleb selgeltnägija“, Võimalik vaid Venemaal“, „Suletud uste taga“, „Selgeltnägijate tuleproov“ ning mitmed välismaised sarjad nagu „24“, „Riskikuller“, „Top Gear“ jpm

Kokkuvõte TV3 kevadhooajast

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=565655″]

Head Uudised GoodNews