1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV3 uues sarjas tuleb tänapäeva noortel nõuka-aegsetes oludes toime tulla
TV3 uues sarjas tuleb tänapäeva noortel nõuka-aegsetes oludes toime tulla

TV3 uues sarjas tuleb tänapäeva noortel nõuka-aegsetes oludes toime tulla

Juba järgmisel kolmapäeval jõuab TV3 vaatajateni uus sotsiaalne eksperiment „Kõige parem kaaslane“. Sarjas selgub, mis juhtub siis, kui tänapäeva noortelt võtta ära nutivahendid ja sulgeda nad kaheks kuuks majja, kus aeg seiskus 35 aasta eest.

„Kõige parem kaaslane“ toob kaamerate ette üheksa noort, kes soovivad parandada oma suhtlemis- ja suhete loomise oskust. Nad lukustatakse kaheks kuuks nõukogude-aegsesse majja, kus tuleb toime tulla toonastes elutingimustes, milles elasidki ju nende endi vanavanemad. See oli aeg, mil polnud liigseid mugavusi ja loota sai vaid iseendale. Majas on kuivkäimla, pesu saab pesta käsitsi või pesumasinaga Riga, televiisorit pole ning köögitehnika sünniaasta on oluliselt varajasem kui osalejatel endil. Näksimist ei ole ja süüa tuleb teha ise ning lihtsatest toorainetest. Välja ei saa ja mõistagi tuleb esimesest hetkest loovutada kõik sidevahendid.

Telesarja „Kõige parem kaaslane“ osalejad on burksikokk Birgit (22), sisulooja Karl-Gustav (19), tantsija Alex (20), müstik Carolin (24), IT-tudeng Knut (20), kokaõpilane Helle-Mai (18), üliõpilane Sannu (21), teaduse populariseerija Viktor (25) ja veinimõisa perepoeg Max (21).

Sari viib noored mugavustsoonist välja – keskkonda, mis soodustab koostööd, pannes osalejad mõtlema ja probleeme lahendama. Kui sotsiaalmeedias paned laigi, südame ja smaili, ei nõua see mingit vaeva ning keegi ei aima, kuidas sa end tegelikult tunned. Selles saates langevad aga kõik maskid ja pingutada ning ennast ületada tuleb reaalselt. Päevi täidavad erinevad väljakutsed, mis suunavad noori end avama, suhtlema ning teistele ja iseendale tõestama. Kuidas tulevad piirideta ja 24/7 netis kasvanud noored toime täieliku isolatsiooni ja piirangutega? Kes satub konfliktidesse? Kes sõlmib sõprussuhteid? Kes leiab armastuse?

Seiklust juhib populaarne juutuuber Sidni Tomson.

„Kõige parem kaaslane“ on TV3 kolmapäevaõhtutes alates 19. jaanuarist kell 21.30.

Sidni Tomson
Head Uudised GoodNews