1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Üks pööraselt lõbus inimkatse täna Kanal 2s!
Üks pööraselt lõbus inimkatse täna Kanal 2s!

Üks pööraselt lõbus inimkatse täna Kanal 2s!

Täna, kohe pärast uudistemagasini “Reporter” jõuab Kanal 2 ekraanile üks pööraselt lõbus proovilepanek. Varjatud kaameratega filmitud huumorishows “Mis sul viga on?” on üks osapool kõigega kursis, teine aga ei saa mitte midagi aru.

Tavaline inimene tänavalt leiab end mitte nii tavapärasest olukorrast. Tal on just siin ja praegu enneolematu võimaluse sellest hea kogemuse ja mõnusa taskutäie rahaga väljuda! Selleks aga ei tule tal teha muud kui täpselt seda, mida talle salaja kõrva sosistatades teha kästakse – imelikke, naljakaid ja hulle asju! Kui ta peaks aga vedelaks lööma või end koguni paljastama, on mäng läbi ja raha läinud.

Eriti lõbus mäng paneb proovile inimese külma närvi, eneseuhkuse aga ka sõbrasuhted ja kannatuse. Viiest ülesandest koosneva mängu iga astme edukalt läbides on mängijal võimalik võita kokku 250 eurot.

Kas sa riskiksid eneseuhkusega ja enese lolliks tegemisega? Kas sa paneksid mängu oma suhte? Aga sõpruse? Ükski väljakutse pole piisavalt naeruväärne või olukord piisavalt absurdne kui mängus on 250 eurot ja hea hulk nalja! Kui kaugele oleksid sina valmis minema?!

Saadet juhivad ansambel Regatt solistid Mattias Mustonen ja Marek Jürgenson.

Lõbus telemäng “Mis sul viga on?” on Kanal 2 ekraanil täna kell 20.

Head Uudised GoodNews