1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Unustamatu 2013” võtab kokku lõppeva aasta tipphetked!
“Unustamatu 2013” võtab kokku lõppeva aasta tipphetked!

“Unustamatu 2013” võtab kokku lõppeva aasta tipphetked!

17. saade (26.12), viimaneKa sel aastal saab Kanal 2 vahendusel meenutada lõppeva aasta parimaid palu ja tipphetki! Neljapäeval, 26. detsembril kohe pärast “Reporterit” jõuab Kanal 2 ekraanile meelelahutuslikus, ent samas ka informatiivses võtmes “Unustamatu 2013”. Pärast seda on eetris aga “Kodutunde” hooaja viimane osa, kus heidame pilgu nende perede tänasele päevale, keda saade sel hooajal aidata suutis.

Kokkuvõttesaade “Unustamatu 2013” heidab pilgu aastale, mis oli tulvil suuri tundeid, üllatavaid sündmusi ja keerulisi saatusi.

Saatepea_00330Poliitilisele elule andsid särtsu juurde kohalikud valimised ja erinevad skandaalid nagu Kristiina Ojulandi väljaheitmine Reformierakonnast ja kultuuriminister Rein Langi tagasiastumisega päädinud “Sirbi” skandaal. Aasta lõpp tõi avalikkuse ette Erika Salumäe medalite müümise saaga. Seltskonnaelus andsid teiste seas värvi napsutamisega vahele jäänud õed Sõnajalad, globaalset tähelepanu nautinud Winny Puhh ja muidugi Eestit turundama asunud Robbie Williams. Need on vaid mõned meeldejäävad sündmused lõppevast aastast.

Kohe pärast “Unustamatu 2013” saame kaasa elada nende 16 pere tänasele päevale, kelle lood ja saatused meile läbi südamliku saatesarja “Kodutunne” hinge läksid. On rõõm tõdeda, et paljud saate üleskutsed leidsid sooja vastuvõtu ning abikäsi ulatati nii Downi sündroomiga väikesele Eliisele, kes endale vaatajatelt trenažööri sai, nägemispuudega vennale Mihklile, kes tänu uutele prillidele paremini näeb. Sangastes elava Riina lugu pani aga vaatajaid raha koguma, et korda teha terve maja.

Meeleolukas “Unustamatu 2013“ on Kanal 2 ekraanil teise Jõulupüha õhtul, 26. detsembril kell 19:30. Kell 20:30 jõuab eetrisse selle hooaja viimane “kodutunne”.

Head Uudised GoodNews