1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Ürgmees, Isa ja Vanaisa” teine osa täna Kanal 2s!
“Ürgmees, Isa ja Vanaisa” teine osa täna Kanal 2s!

“Ürgmees, Isa ja Vanaisa” teine osa täna Kanal 2s!

Jan Uuspõld_Monoteater_Vanaisa_3Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile humoorika erisaate “Ürgmees, Isa ja Vanaisa” teine osa, mis keskendub viiendat sünnipäeva tähistava Monoteatri edukatele ühemehetükkidele, kus rahvast naeruvad teiste seas Jan Uuspõld ja Peeter Oja.

Lustakas erisaade toob vaatajateni suured saalid pilgeni täis toonud monolavastused nagu Jan Uuspõllu “Isa”, “Vanaisa”, “Minu elu meedias” ja “Miks mina?” ning Peeter Oja päevakajalise ühemehe-etenduse “Nüüd tõesti aitab jamast”.

Huumorihuviline Mart Juur vestleb Jan Uuspõlluga lapsepõlvest, lapsevanemate trahvimisest, vanaisadest, sobimatutest väimeestest ja kõigest muust, kus päriselu ja lavaelu ühte jooksevad. Monoteatri telgitagustest ning selle tulevikust pajatavad ka teatri juht Karl Kermes ja kirjanik Rein Pakk.

Jan Uuspõllu komöödialavastus “Ürgmees” esietendus täpselt viis aastat tagasi ja muutus hoobilt tõeliseks hitiks. Sellele järgnesid etendused “Isa”, “Vanaisa”, “Minu elu meedias” ja “Miks mina”. Kõik need etendused pakuvad jooksvalt ja jätkuvalt kaasaelamislusti ja enamasti lahkub publik teatrist naeratus näol ja rõõm südames.

Tänases saates räägib Jan Uuspõld muuhulgas ka sellest, mida ta ise tunneb eduka etenduse lõppedes: “Ma üritan hästi rahulikuks jääda, et mingisse eufooriasse ei langeks, kuigi võiksin. Võiks nagu piiluda, kuidas seal kõik inimesed on õnnelikud, aga ma tean, et nad on õnnelikud, sellepärast, et ma tunnen seda aplausist. Ma olen nendele mingit kõneainet saanud anda, mingit mõtteainet vähemalt, ma olen saanud nende raudrüüd tugevdada, et nad selles hirmsas maailmas siin hakkama saaksid paremini”.

Mida aga tulevik toob, kuhu edasi? See selgub juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2e hoogsalt humoorikas erisaates “Ürgmees, Isa ja Vanaisa”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=16059&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews