1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Uuenenud klubi Privé avab uhke sissepääsu koos Warsteineri baariga
Uuenenud klubi Privé avab uhke sissepääsu koos Warsteineri baariga

Uuenenud klubi Privé avab uhke sissepääsu koos Warsteineri baariga

Uuenenud klubi Privé avab uhke sissepääsu koos Warsteineri baarigaHomme jõuab kulminatsioonini juba suvel alanud uuendsukuur klubis Privé. Avamine toimub Boing Punk Tschak nimelise ürituse raames. Berliinist tuuakse kohale DJ Ambivalent. Viimane on maailma ühe populaarseima artisti Richie Hawtini õpipoiss.

“Oleme leidnud omale suurepärase uue partneri Saksa õllebrändi Warsteineri näol, kellega kogu uuendus protsess sai alguse juba tegelikult ligi aasta tagasi. Nüüd on üks etapp jõudmas lõpuni – oleme välja vahetanud kogu helisüsteemi, ümber ehitanud klubi sissepääsu ning reedel avame ka täiesti uue Warsteineri baari,“ särab klubi omanik Helen Mahmastol uhkusega. “On mida uudistama tulla!” lisab Mahmastol.

Õhtu peaesineja on Ambivalent, kes on viimased kümme aastat oma elu jaganud Berliini ja New Yorki vahel. Ta kasvas üles Washingtonis Acid House, Go-Go ja Punk muusikaga. 2002. aastal hakkas ta New Yorkis produtseerima üritusi ettevõttele Creative Time – siis astus ta ka oma esimesed sammud elektroonilise muusika maailmas. Ühendades house ja techno muusika ning multimeedia ja urbanistlikud installatsioonid, sai ta kiirelt aru nende kunstivormide ühistest nimetajatest. Need projektid jäid silma Richie Hawtinile, kellega koos viidi ellu Plastikmani show 2004. aasta Mutek festivalil.

2007. aastal, peale ühte eriti intensiivset pidu, tegi Ambivalent loo nimega “R U OK”. Silme ees vilkumas pildikesed eelnevast ööst, võttis ta mikrofoni ja salvestas ühe võttega veidra monoloogi. Ta edastas valmis saanud loo Richie Hawtinile, kes mängis juba järgneval õhtul seda klubis ning kirjeldas publiku reaktsiooni helitükile ainult ülivõrretes.

Lisaks peaesinejale asuvad muusikat valima Enar “Rakett” Essenson ja Jaagup Jalakas. Üritustesari MÜRK on vallutanud klubi B saali.

Üritus Boing Punk Tschak on uks imelisesse ning mehaanilisesse techno-maailma, kus kõik elab ja töötab bassiauru jõul. Kuulda saab muinasjutulisi olendeid – Tschak-sisalik, Punk-keel, kass-kopterit ja dropimeredel igavesti seilavat Lendavat Hollandlast. Näha võib sürrealistlikku visuaal-installatsiooni ning aurupungilikku klubikujundust.

Lisainfot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews