1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Uuesti ilmuma hakkanud golfiajakiri viis ansambli Vennaskond esmakordselt golfi mängima!
Uuesti ilmuma hakkanud golfiajakiri viis ansambli Vennaskond esmakordselt golfi mängima!

Uuesti ilmuma hakkanud golfiajakiri viis ansambli Vennaskond esmakordselt golfi mängima!

Ansambel Vennaskonna esimesed mängud golfiväljakul, “golfihullude” kahepäevane retk kõikidele Eesti golfiväljakutele, vaprate Eesti meeste ööpäevane golfimäng ja mitmedki teised kaasakiskuvad ja positiivset ellusuhtumist süstivad lood on lugeda ajakirja Golf uuest numbrist, mis sellel nädalal Eestimaa kauplustesse jõuab.

“Ajakiri Golf pole mitte ainult selle spordialaga tegelejatele, vaid kõigile, kes peavad lugu kvaliteetsest vabast ajast, hindavad tervist ja sportlikku eluviisi, naudivad loodust ja mõistagi huvituvad golfist, ” ütles trükist välja andva firma MediaMarketing Est OÜ tegevjuht Monika Kuzmina.

 

ansambel Vennaskond
ansambel Vennaskond

“Seda nii kehalisele kui ka vaimsele tervisele kasulikku elustiili ajakirja on mul suur au välja anda. Ajakiri Golf on ise küll seitsme aastane, aga nüüdsest annab seda välja meie meediaettevõtte. Esimeses ajakirja numbris on palju põnevat ka nendele, kes pole golfi kunagi mänginud ega tea midagi erilist sellest spordialast. Lugejatele põnevuse pakkumiseks viisimegi esmakordselt golfiväljakule legendaarse ansambli Vennaskond, ” lisas ta.

Monika Kuzmina

Kuzmina sõnul on Golf sportlik elustiiliajakiri, mis kirjutab kõigest, mis seotud golfiga: golf Eestis ja maailmas; harrastajad ja profimängijad; noored ja veteranid; väljakud ja klubid; treenimine, tehnika ja varustus; võistlused ja statistika; kogemused ja nõuanded nii spetsialistidelt kui ka entusiastidelt; toitumine, psühholoogia ja reisimine. 

Südasuvine number jagab informatsiooni kõikide Eesti golfiväljakute kohta, räägib golfist, kui rahvaspordist, sõna saab energiline ja huumorimeelne telesaate „Võimalik vaid Venemaal“ juht Erki Sarapuu. Lisaks annab treener ja toitumisnõustaja Marek Morozov toitumisalast nõu ning kirjutame ka esmakordselt Eestis golfiväljakul mängitava etenduse „Neljakesi paaris“ teemadel, kus publiku ette astuvad armastatud näitlejad Egon Nuter, Raivo Rüütel, Sulev Teppart ja Lauri Nebel.

Ajakiri ilmub kord kvartalis ja nii jõuavad tänavu levisse nii südasuvine kui sügisnumber.

Head Uudised GoodNews