1. Avaleht
  2. Film
  3. UUS EESTI ÕUDUSFILM I Filmis hirmutab üks inimeste suurimaid hirme – hambaarst
UUS EESTI ÕUDUSFILM I Filmis hirmutab üks inimeste suurimaid hirme – hambaarst

UUS EESTI ÕUDUSFILM I Filmis hirmutab üks inimeste suurimaid hirme – hambaarst

Kahtlemata on just hambaarst ning hambapuurimisheli paljudes inimestes õudusttekitav. Uus Eesti õudusfilm “Hambaarst” on tõeline mentaalne ajuväristaja. Kui sind paneb võpatama hambapuurimisheli või sul võtab kaenlaalused märjaks kõigest mõte hambaarsti juurde minekust, siis see film on mõeldud just sulle.

Film, mida oled näinud varem oma peas

On aeg astuda oma hirmudele vastu, tõmmata kardinad akende ette ning osaleda filmi “Hambaarst” veebiesilinastusel 9. novembril. Kinosaal asub siin.

Ta on alati kohal, kui sind tabab väiksemgi hambamure ja ta lahendab need mured isegi siis, kui sa seda ei taha. Uus Eesti õudusfilmi “Hambaarst oled sa enne näinud. Oma peas.

Eesti Filmikriitikute Liit on öelnud, et tegu on sünge ja judinaid tekitava meistriteosega. Õudusveeb kirjutab, et see on midagi täiesti ainulaadset Eesti filmimaastikul. Eesti Bestsellerite sõnul on see tõeline mentaalne ajuväristaja.

Režissöör on Jaan Toore, stsenarist Marianne Koober, operaator Andres Vaik, helioperaator Priit Selja, Monteerija Karl Suurup, helilooja Ian Post, Produtsent Sten Tasuja.

Vaata treilerit!

Loe lähemalt siit.

Head Uudised GoodNews