1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. UUS VUTISAADE! TV6 eesotsas Kalev Kruusiga toob ekraanile uue vutisaate
UUS VUTISAADE!  TV6 eesotsas Kalev Kruusiga toob ekraanile uue vutisaate

UUS VUTISAADE! TV6 eesotsas Kalev Kruusiga toob ekraanile uue vutisaate

Kalev Kruus
Kalev Kruus

Kuigi jalgpall piiri tagant ja koduõuest tungib iganädalaselt tuhandete eestlaste elutuppa ja telekasse, on Eestis juba pikemat aega puudunud vutisaade, mis kogu kompoti ühtseks sulataks ning pisut ka glamuuri ja sära taha piiluda aitaks.

Nüüd on see probleem aga lahendatud, sest juba täna õhtust stardib TV6-s iganädalane jalgpallisaade “Poolaeg”. “Poolaja” esimesel hooajal on ette nähtud 20 osa, mis tähendab, et alustades sulavate lumevallide vahelt, jõuab vutifännide teleekraanile jalgpalli igale maitsele.

“Puutumata ei jää ei kodune Premium liiga, Meistrite liiga, ega Leicesteri romantiline tiitlijaht või PSG ja Zlatani Ibrahimovici Prantsusmaa vallutus. Jõudes suvele lähemale, piilume me  ka rannaliivale ning kahtlemata ei jää kajastamata suve teine suursündmus Õllesummeri järel, ehk jalgpalli EM,” annab saatejuht Kalev Kruus aimduse, mida verivärskest saatest oodata tasub.

Liigade kokkuvõtete kõrval pakub “Poolaeg” iganädalaselt vaatajale ka värvikaid persoonilugusid, mille fookuses võib olla nii treener, mängija, massöör kui fänn. Lisaks saab kaamera ees naha märjaks Kruus ise, kes igas saates Joel Lindpere ja Tomi Rahulaga erinevates vutichallenge’ites mõõtu võtab ning hoolimata vastaste oluliselt tugevamast vutitaustast üldvõidu poole rühib. Kalevit saab näha ka pisut traditsioonilisemate ülesannete juures, kui ta koos stuudiokülalisega tuleva nädala põnevamaid mänge analüüsida ja ennustada proovib.

Iga saate lõpetab aga “nupunurk”, kus mõni hästi vutiga kursis olev inimene iseloomustab värvikalt mõnda enda sõpra, kolleegi või tiimikaaslast ning misjärel saavad vaatajad ära arvata, missugusest pallivõlurist, vilemehest või juhendajast parasjagu juttu oli.

Kuidas see kõik täpsemalt välja hakkab nägema, saab näha juba täna õhtul, kui saade “Poolaeg” kell 21.00 TV6 ekraanil alustab.

VAATA TREILERIT!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=718939″]

Head Uudised GoodNews