1. Avaleht
  2. Inimene
  3. VÄÄRTUSTA INIMEST! Elroni aprillikuu kangelane on meditsiinitöötaja
VÄÄRTUSTA INIMEST! Elroni aprillikuu kangelane on meditsiinitöötaja

VÄÄRTUSTA INIMEST! Elroni aprillikuu kangelane on meditsiinitöötaja

ElronEesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, aprilli esimeses pooles on soodusreisimise õigus meditsiinitöötajatel.

„Soovime Kuu Kangelase kampaaniaga pakkuda võimalikult paljudele inimestele soodsamat võimalust rongisõitu avastada. Parim viis seda teha on väärtustada neid, kes annavad suure panuse Eesti elu edasi viimiseks,“ ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. „Seekordseteks kangelasteks, kellele on 6.-19. aprillil rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valisime meditsiinitöötajad.“

Mai Vahtriku sõnul kehtib meditsiinitöötajatele soodustus tervishoiutöötajate registri väljatrüki ja isikut tõendava dokumendi esitamisel, sooduspileti saab osta ainult rongist. Elroni Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka I klassis. Kuu Kangelase soodustusega teised soodustused ei rakendu.

Veebruaris olid kuu kangelasteks õpetajad, kes tegid kuu esimese kahe nädalaga kokku 1858 rongisõitu, märtsikuu kangelasteks olid kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, kes tegid kahe nädalaga kokku 954 reisi.

Head Uudised GoodNews