1. Avaleht
  2. Videolood
  3. VAATA VIDEOT! Drivr Eesti eeliseks on kellaajalised tellimused kaks päeva ette
VAATA VIDEOT! Drivr Eesti eeliseks on kellaajalised tellimused kaks päeva ette

VAATA VIDEOT! Drivr Eesti eeliseks on kellaajalised tellimused kaks päeva ette

Drivr4Telekanal TV3 “Naistesaate” reporter nendib pärast suurepärast sõitu Saksa Takso, uue nimega Drivr Eesti autoga, et sõitude mugavaks tegemiseks on üks taksoäpp telefonis õigel kohal.

Drivr Eesti esindaja Taavi Keedus ütleb, et firma otsustas välja tulla oma äpi ja uue kaubamärgiga, et pakkuda püsivat kvaliteeti ja hinda klientidele, kes hakkasid Saksa Taksot armastama.

Hinnaklassis hakkavad olema hinnasõbralik DrivrGo ja kvaliteetklass Drivr keskklassi autodega. Endiselt saab taksot tellida helistades, aga ka äpi kaudu ja internetist.

Drivr8

“Meie äpi eelis teiste ees on see, et saab teha kellaajalisi tellimusi kaks päeva ette ja meil on olemas inimene, kes jälgib, et kliendid saaksid õigeaegselt punktist A punkti B,” selgitab Taavi Keedus.

Taavi Keedus

Uue kampaania käigus loosib Drivr kõigi teenust kasutanud klientide vahel välja kuuajalise kasutusõiguse autole “Škoda Octavia” ning loosimine hakkab toimuma igakuiselt alates 1. maist. Bondilikus meediakampaanias “Juht, autojuht!” aga tutvustatakse firma oma tööd armastavaid juhte.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews