1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Valga maavalitsus ootab aasta isa kandidaate
Valga maavalitsus ootab aasta isa kandidaate

Valga maavalitsus ootab aasta isa kandidaate

Foto: Anastasya Nääme
Foto: Anastasya Nääme

Saabuva isadepäeva puhul kuulutab  Valga maavalitsus välja aasta isa konkursi, et väärtustada tervet ja tugevat peret ning eriti isa rolli perekonnas. Valgamaa aasta isa valitakse teist korda.

Kandidaadina võib üles seda valgamaalase, kelle perekonnas kasvab või on üles kasvanud vähemalt kaks tublit last ja kes on tunnustatud nii oma ametis kui ka perekonna väärtustamisel, olles ühiskonnale heaks eeskujuks ka väljaspool pereringi. Aasta isa kandidaate võivad esitada kõik:  üksikisikud , organisatsioonid, omavalitsused ja firmad.

Avaldused, kus on ära märgitud kandidaadi ees- ja perenimi, elukoht, töökoht, amet, laste arv, nende vanused ja nimed ning kandidaadi lühike elukäik koos põhjendusega, tuleb saata aadressile info@valga.maavalitsus.ee või postiaadressile Kes 12, Valga 68203. Vastava ankeedi leiab maavalitsuse kodulehelt.

Aasta isa konkursile oodatakse ettepanekuid kuni 30. oktoobrini 2015.

Valgamaa aasta isa kuulutatakse välja 6.novembril Valga Kultuuri- ja huvialakeskuses toimuval üritusel „Kaunimad aastad“, mille raames toimub ka austamisgala maakonna abielupaaridele, kellel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat.

Valgamaa  aasta isa 2014 oli Aleksander  Zemskov (pildil koos perega).

Aasta isa valib Valgamaa aasta ema ja isa komisjoni ning tunnustusürituse korraldab Valga maavalitsus.

Head Uudised GoodNews