1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Veeda meeleolukas ja hariv õhtu dr Adik Leviniga Nabala Mõisas!
Veeda meeleolukas ja hariv õhtu dr Adik Leviniga Nabala Mõisas!

Veeda meeleolukas ja hariv õhtu dr Adik Leviniga Nabala Mõisas!

A3Tallinnast vaid poole tunni autosõidu kaugusel asuv NABALA MÕIS viib oma erilise ajaloolise olustikuga argipäevarutiinist kiiresti eemale.

Põhjaliku värskenduskuuri läbi viinud ja mõisale luksuslikult hubase ilme loonud perenaine MAIE MATŠENAS sattus mõisapaika esialgu pöörasena näivate elu väljakutsete kaudu, sest valdkond oli nii teistsugune ja tundmatu – on ta ju igapäevaselt tegev oma erapraksises hambaarstina. Miks nii suured väljakutsed said vastu võetud, põhjendab Maie sellega, et mööda kodumaad reisides ja kohati osaks saanud küsitava teeninduskultuuri kritiseerimise asemel soovib hoopis ise pingutada tunduvalt enam ja pakkuda läbi inimeste armastuse sellist hoolitsust, mis paneks neid tundma end hoitud, vajalikena ja oodatutena alati.

JUBA JÄRGMISEL LAUPÄEVAL, 22. DETSEMBRIL, ootab mõisaproua Maie kõiki, kes soovivad oma vaba aja veeta kvaliteetselt ja mõtestatult. Nimelt on sel õhtul lisaks muusikale ja tantsule plaanis pooleteisttunnine vestlusring armastatud ja legendaarse dr ADIK LEVINiga tervisliku toitumise teemadel, mille kohta veel hiljaaegu raamatu välja andis. Oleme ju üha enam silmi avamas osas, kuidas hoolitseme oma keha ja vaimu eest ning mõistame, kui oluline see on, et püsida kaua tervete ja vitaalsetena, mis ju ennekõike ongi eelduseks hästi veedetud hetkedele.

“Mul on vedanud, et saan nüüd, pesionäri ja täiesti sõltumatu persoonina, kartmatult rääkida seda, millesse südamest usun ja mida olen näinud toimivat,“ räägib Adik Levin. „Vahetevahel ei pruugi need tõekspidamised peavoolu infokanalite teabega mitte ühte sammu käia, aga mis siis, sest areng saab ikkagi alguse ebatraditsioonilisest ideest,“ leiab doktor ning lisab: „Vahel võib minna aastakümneid ebatraditsioonilisest ideest traditsiooniliseks saamiseni.“

LISAKS ootavad laudadel kõiki õhtulisi hõrgud suupisted ning hea tervitusvein, avatud on baar.

Otsi välja oma parimad tantsukingad, et tantsida LAUR TEÄRi ja MEELIS LAIDO musitseerimisel või tule lihtsalt naudi kontserdiolustikku ning armastusega jagatud hoolitsust, vaheta mõtteid ja tutvu teiste huvitavate inimestega!

Rohkem infot Nabala mõisa tegemistest leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews