1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Veinimõisa staarid täna algavast sarjast: meil on parim seltskond!
Veinimõisa staarid täna algavast sarjast: meil on parim seltskond!

Veinimõisa staarid täna algavast sarjast: meil on parim seltskond!

staarid veinimoisas 2014Täna õhtul lööb TV3 eetris särama uus hooaeg teleseiklusest „Staarid veinimõisas“. Seekord viiakse Prantsusmaa veinimõisa kuus tuntud eestlast, kes sarja tänasel esitlusel Villa Marys lubasid, et kuna seltskond on parim, on oodata ka parimat hooaega.

Romantika, huumor ja üllatused ootavad Prantsusmaa päikese all kolme naist – Teele Viirat, Merlyn Uuskülat ja Eva Vainot ning kolme meest – Mikk Saart, Karl-Erik Taukarit ja Koit Toomet. Kuigi kõik lauljad saabuvad mõisa naerusui, saab kohe selgeks, et tegemist on siiski konkurentidega ning enda eest on vaja seista. Ometi mahub kuumadesse päevadesse sekelduste kõrval ka palju laulu ja nalja ning ühistes ettevõtmistes paljastub nii mõnegi osaleja seni peidus olnud pool.

Merlyn kaunistab tortiVilla Marys toimunud esitlusel tõdesid Mikk Saar, Merlyn Uusküla ja Eva Vaino, et mõisas juhtus palju sellist, mis eetrisse ei sobiks – näiteks mardikate võiduajamised, kaartide järgi ennustamine või vallatu fotoseeria basseinis, kuid päikselist meeleolu ja elurõõmu peegeldub vaatajateni sellegipoolest küllaga.

„Staarid veinimõisas“ alustab TV3s täna kell 22.30.

EELKLIPP:
[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=365363″]

Head Uudised GoodNews