1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Artjom Savitski ja Lauri Pedaja uurivad: kust tulevad lapsed?
VIDEO! Artjom Savitski ja Lauri Pedaja uurivad: kust tulevad lapsed?

VIDEO! Artjom Savitski ja Lauri Pedaja uurivad: kust tulevad lapsed?

Muusik Artjom Savitski, näitleja Lauri Pedaja ja filmimees Siim Lukka teevad üheskoos lastesaadet “Tõsised jutut”. Oma värskeimas videos uurivad mehed lastelt, kust tulevad lapsed, kui kaua last oodatakse ning miks hoopis mehed ei sünnita.

Kuidas üks naine aru saab, et ta ootab last? 10-aastane Carl teab, et selleks on mingi pulk. Ja Martha Mii teab jällegi, et lõpus läheb ju kõht suureks – kui aga testi pole teinud, siis saab rasedusest teada söömise abil – kui paha hakkab, siis on beebi kõhus! 7-aastane Hanna-Liina usub aga, et kui naisel on suurem kõht ja see ka valutab, siis on ta rase. 7-aastane Joosep Johann on kindel, et kui üleöö läheb kõht paksemaks, kuigi pole rämpstoitu üldse söönud, siis see tähendabki, et on laps kõhus!

Miks aga mehed ei sünnita? Lapsed on arvamusel, et mehed lihtsalt ei taha, sest sünnitamine on nii valus! Ning et naised on sünnitamiseks loodud, mehed lihtsalt pole – mehed on loodud hoopis naiste abilisteks. Ja lisaks sellele on naistel auk suurem kui meestel, meestel ei mahukski üldse laps läbi!

Mis vahe on poistel ja tüdrukutel? 7-aastane Joosep Johann ütleb, et naised on väga pirtsakad. 9-aastane Ingrid arvab, et naistel läheb keha alt laiaks, aga poistel ülevalt. „Poistel on till ja tüdrukutel tissid,“ on 10-aastane Christofer konkreetne.

Vaata videot!

Head Uudised GoodNews