1. Avaleht
  2. Melu
  3. Video CV! Millist tööd pakuks Star FM saatejuhtidele sina?
Video CV! Millist tööd pakuks Star FM saatejuhtidele sina?

Video CV! Millist tööd pakuks Star FM saatejuhtidele sina?

Raadio Star FM hommikuprogrammis rääkisid saatejuhid personalitööspetsialisti Ketlin Kasakuga uue töö leidmisest, kes soovitas teha video CV. Nii otsustasidki saatejuhid teha sellise video, sest kunagi ei tea, mis elus ette võib tulla! Anna teada, kuidas sulle tundus ja mis tööd sina Star FM saatejuhtidele pakuks?

Võrratu kompotivalmistaja Pille

Pille räägib oma video CV-s, et kasvas Tallinnas Koplis, seega on õppinud juba lapsena tänavatel enda eest seisma. Kooliajal õppis ta viiulit, mida küll tänaseks päevaks võib öelda, et oskab üksnes korrektselt käes hoida. Ta käis ka näiteringis, kus omandas esinemisoskust. Suure osa oma elust on ta töötanud raadios saatejuhina, aga teatud emotsionaalne side on tal pallide ja rahanumbritega, sest ta tegi teles aastaid Bingo Loto saadet. “Ma olen näiteks võrratu kompostivalmistaja. Kui ma mõtlen ühe ideaalse hetke peale, siis ma istun oma koduaia terrassil ja ma vaatan, kuidas mu mees on visanud särgi seljast, istub murutraktoril, tal on lambatalleke kaenlas ja ta niidab muru,” jutustab ta endast. Mis tööd sa pakuks Pillele?

Loodussõber Jürgen

Jürgen on sündinud ja kasvanud Hiiumaal. “Hiiumaal olid minu esimesed töökatsetused, ma proovisin äri marjakorjamises, olin tugevalt sees kalaäris, olin seal liinitöötaja. Ülikoolis ma õppisin natuke raadiot, tele ja filmi. Mulle meeldib väga muusika, ma teen muusikat, mulle meeldib loodus, linnud, loomad, jalutamine, mets, meri. Mulle meeldivad toredad inimesed, mulle meeldib sõpradega koos olla ja kõik see, mis sinna juurde käib,” räägib ta. Millist tööd sa Jürgenile pakuksid?

Hunt Kriimsilm Andres

Andres on pärit ühest toredast alevikust, Taeblast, Läänemaalt. “Haridustee on poolik, aga tööd oskan sellegipoolest väga hästi teha. Olen olnud kelner, baarmen, olen olnud ööklubis turvamees, olen töötanud plastmassitehases. Olen ka vabatahtlik päästja, oskan teatud kurbade ja tõsiste sündmuste ajal käituda professionaalselt. Ma olen plaadikeerutaja olnud päris palju aastaid, lausa peaaegu 20 ja mööda Eesti ööklubisid palju muusikat mänginud. Ma olen väga suure aja oma elust töötanud raadios saatejuhina,” räägib ta. Millist tööd sa Andresele pakuksid?

Video CV tegemise õpetuse leiad portaalist Aitamindtööle.ee

Head Uudised GoodNews