1. Avaleht
  2. Melu
  3. VIDEO I Ajalugu on tehtud! Synne Valtri laulis esimest korda koos Ivo Linnaga
VIDEO I Ajalugu on tehtud! Synne Valtri laulis esimest korda koos Ivo Linnaga

VIDEO I Ajalugu on tehtud! Synne Valtri laulis esimest korda koos Ivo Linnaga

“Duublil” oli külas armastatud laulja Ivo Linna, kes rääkis Viljandisse püstitatud Jaak Joala kujust. Lisaks avaldas Linna lemmiklaulu enda repertuaarist.

Linna avaldas põneva uudise: ”mul läheb hästi, praegune olukord ei ole mind murdnud, sest Eestisse tuli ilus talv. Valmistame Supernova ja teiste tegijatega duettide plaati, mis tuleb sügisel.”

Millise laulu järgi inimesed Ivo Linnat kõige paremini teavad? ”Ma arvan, et selleks on ”Kikilips,” “Aita mööda saata öö” või ”Suvi.”
Linna rääkis, et kõige tähtsamad on hea tekstiga laulud. ”Aastatega tulevad tekstist pärlid välja. Minu jaoks on kõige tähtsam pala ”Laula mu laulu helisev hääl,” kommenteeris saatekülaline.

Linna on meedias kritiseerinud Viljandisse püstitatud Jaak Joala kuju. ”Jaaku tundsin pikalt, olime lähedased ja tihti koos. Monument mõjub kui lõbustuspargi atraktsioon. Samas ei ole sinna ümber pandud karp õige, kuju oleks võinud edasi avatud olla. Praegune ümbris võiks kattuda kunstiga, sest Jaagul oli hea naljasoon. Ausammast vääriksid nii Neeme Järvi kui Arvo Pärt,” rääkis Linna.

Head Uudised GoodNews