1. Avaleht
  2. Melu
  3. VIDEO I Kas teadsid, et Joel Juht on 70aastased vanaemad hiphoppi tantsima pannud?
VIDEO I Kas teadsid, et Joel Juht on 70aastased vanaemad hiphoppi tantsima pannud?

VIDEO I Kas teadsid, et Joel Juht on 70aastased vanaemad hiphoppi tantsima pannud?

Joel Juht on nii enda ja seeläbi justkui terve leegioni noorte inimeste eludes olnud juht suure algustähega. “Ma ei tea, kas ta ise teab, kui palju ta minu elu on muutnud,” rääkis üks tema asutatud JJ-Street Company tänavatantsukooli õpilastest Kanal 2-e saates “Oled jätnud jälje”.

Oled jätnud jälje

Joel on elav näide sellest, et elutantsulava vallutatakse eranditult oma hingekõla taktis ja olgu proovitundides sammud kui tahes keerulised, siis õige koreograafia jõuab järele, lihtsalt varem või hiljem.

Raamat „Joel Juht. Võitlus EI-vastustega“ lahkab Joeli elu väga avatult ja ausalt.

Joel Juht

GoodNews avaldab raamatust katkendi sellest, kuidas Joel pani 2013. aastal vanaemad hiphoppi tantima.

On veidi uskumatu, aga tõsi, kuid Joel on osalenud ka eakate festivalil ning pärjatud auhinnaga konkursil „Aastad täis sära ja väärikus“. Põlvkondade vahelise sideme kategoorias pälvis tunnustuse Joeli Hip Hop Grannies tantsuprojekt.

„Õpetasin 70aastased vanaemad hiphoppi tantsima,“ särab Joel. „See oli meil Reet Linnaga ühine projekt „Prillitoosi“ saate jaoks. Siis mõtlesin, et meil tuleb ju Baltic Session, paneme vanaemad sinna ka tantsima! Panimegi! Neli tundi enne esinemist andsin festivali juhtimise üle, läksin telemajja ja mind riietati esimest korda taaduks.

Kui enne esinemise algus tagasi tulin, olid vanaemadel nokamütsid peas ja tantsuriided seljas. Keegi ei tundnud mind ära, kui kepiga mööda backstage’i ringi lonkisin. Meie esinemisest said kõik korraliku šoki! Võiks öelda, et olen esimene, kes pani vanaemad tänavatantsu tantsima. Need tüdrukud hoidsid mind täiega! Ning kui palju on neid noori, kes saaks eakate festivalil eripreemia?!“

VAATA VIDEOT VANAEMADE TRENNIST!

Head Uudised GoodNews