1. Avaleht
  2. Melu
  3. VIDEO I Täna alustab Kanal 11s päevakajaline vestlussaade “Siin Tallinn”
VIDEO I Täna alustab Kanal 11s päevakajaline vestlussaade “Siin Tallinn”

VIDEO I Täna alustab Kanal 11s päevakajaline vestlussaade “Siin Tallinn”

Täna kell 21.30 alustab Kanal 11s päevakajaline vestlussaade “Siin Tallinn”, mida juhib kogenud teleajakirjanik Neeme Raud. Esimeses saates arutletakse koroonavaktsiini teemadel, tutvustatakse kaasava eelarve projekte ja uuritakse koroonaaegse pealinna kultuurielu.

„“Siin Tallinn“ on kõige kuulsaim kutsung, mis kunagi Tallinna eetris on olnud ja mõtlesingi, et võiks selle tagasi tuua. Ja räägimegi Tallinna asjadest“, ütles saatejuht Neeme Raud.

Hooaja esimeses saates võetakse luubi alla palju kära tekitav koroonavaktsiin ja selle poolt ning vastu argumendid. Miks tuntakse vaktsiini vastu jätkuvalt nii suurt umbusaldust ja kuidas seda murda? Stuudiosse tulevad sel teemal arutlema Tallinna linna koroonaviiruse epidemioloogiliste ennetusmeetmete väljatöötamise ja nende rakendamise koordinaator Ester Öpik, lennuvälja kommertsdirektor Eero Pärgmäe ja Mariann Joonas ning Hando Tõnumaa, portaali Telegram.ee toimetusest.

Juttu tehakse ka Tallinna kaasava eelarve projektidest, kuhu linlased on esitanud 420 ideed ja mille seast nüüd tähelepanuväärsemad välja valitakse. Stuudios on Lasnamäe linnaosa vanem ja kaasava eelarvekava üks protsessi algatajatest Vladimir Svet, Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats ja kaks idee autorit Anne May Nagel ja Valeria Saber.

Lisaks heidame pilgu koroonaaegsele pealinna kultuurielule ja eelseisvale kultuurikalendrile. Millal saab Tallinna Linnateater uue direktori ja peanäitejuhi? Miks otsustas Tallinn kandideerida Unesco muusikalinnaks? Stuudios on vastuseid andmas kolmandat nädalat Tallinna kultuurijuhina töötav Hillar Sein. Põikame sisse ka koroona ajel ja ajal sündinud Kaupo Kikkase foto ja videonäitusele.

Otsesaade “Siin Tallinn” Neeme Raua juhtimisel igal neljapäeval kell 21:30 Kanal 11s.

Head Uudised GoodNews