1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Video ja fotod! Tallinna Kesklinnas ilmusid tänavatele neoonvalguses kumavad robotid
Video ja fotod! Tallinna Kesklinnas ilmusid tänavatele neoonvalguses kumavad robotid

Video ja fotod! Tallinna Kesklinnas ilmusid tänavatele neoonvalguses kumavad robotid

img_7231Teisipäeval ilmusid Tallinna Kesklinnas tänavatele neoonvalguses kumavad robotid, mis olid justkui “Tähesõdadest” välja astunud. Nimelt on festivali peakorraldaja Joel Juhti sõnul tegu robotitega, kes on Nordea Kontserdimajas laupäeval toimuva finaalürituse lava üks osa, sest sel aastal on lavakujunduseks kosmos ning “Tähesõjad”. “Robotid teevad pantomiimi ja natuke poppingut ka,” rääkis Joel Juht tänaval tammuvate ja naljakaid liigutusi tegevate esinejate kohta.

Baltic Session pole peakorraldaja sõnul mitte ainult tantsufestival, vaid selles on ka meelelahutust — näiteks toimub Metsakutsu live-kontsert ja üle maailma tulevad kokku erinevad artistid, kes näitavad oma oskusi.

Tegu on popkultuuriga, millest me saame iga päev raadiost ja telest osakese ning tänavakultuur koosneb tegelikult neljast elemendist, millest üks on tants. Üritusi aga jagub Baltic Sessionil igale päevale ja seda nautima tulla võivad kõik.

17.-23. oktoobrini toimub Eestis taas tänavakultuurifestival “Baltic Session”, mis on tänaseks saanud Euroopa üheks tuntuimaks festivalideks, toetades nii urban-kultuuri kui ka meelelahutusmaastikku Eestis ja laiemal tasandil. JJ-Street Baltic Session kujutab endast nädala vältel meelelahutussündmusi ja võistluste seeriaid – seintepuhastusaktsioonid, ilupäev Witness the Beauty, Urban Kirbuturg, Vogue Ball, tänavakunstisündmus Street Art Jam, erinevad peod ning tantsukoolitused maailma staaridega. Festival kulmineerub finaalpäevaga Eesti ühes võimsamas kontserdimajas Nordea, kus astuvad üles nii Eesti kui ka välismaa staarid.

VAATA REPORTERI VIDEOT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews