1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Video! “Kallis, sa oled kosunud” tõi televaatajateni abieluettepaneku otse kaamerate ees
Video! “Kallis, sa oled kosunud” tõi televaatajateni abieluettepaneku otse kaamerate ees

Video! “Kallis, sa oled kosunud” tõi televaatajateni abieluettepaneku otse kaamerate ees

img_935224-aastane Linda alustas lahingut kaaluga 126 kilosena. Teised numbridki olid kõnekad. Noore naise vööümbermõõt oli 131 cm ehk suisa pool meetrit tervisele ohutust normist üle.

Elukaaslase abiga otsustas Linda saada paremasse vormi. Suisa elu parimasse vormi, sest Linda eesmärk oli väga julge. Naine soovis jõuda lausa 57 kiloni.

Kaalu kaotamine polnud aga kerge. Öötöö kaupluse tagaruumides võtab tugevamadki võhmale. Päevad arvutimängu taga aga lihaseid ei trimmi. Lihtne pole ka numbritemaailmas orienteerumine. Kas salenemisest võiks asja saada kui tavamenüüle lisada mõned tervislikud snäkid? Ilmselt mitte. Linda kaalusaaga lõppes mikroskoopilise 5 kilose kaalukaotusega. Vööümbermõõdule tuli 5 cm paraku aga juurde. Lõppnumbreiks said võimsad 121 kg ja 136 cm.

abieluettepanek

Vahel pole aga kaalukaotuse protsessis numbrid sugugi kõige olulisemad. Võib juhtuda, et märkad hoopis, et sinu kõrval on imeline inimene ning kaaluloo puändiks polegi tundmatuseni muutunud vorm, vaid hoopis midagi lõpmata romantilist. Linda elukaaslane Mario tegi Lindale abieluettepaneku!

VAATA SAADET!

Head Uudised GoodNews