1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Kanal 2 “Pöörased üheksakümnedad” avab täna Eesti meelelahutuse hiilgeaja telgitagused
VIDEO! Kanal 2 “Pöörased üheksakümnedad” avab täna Eesti meelelahutuse hiilgeaja telgitagused

VIDEO! Kanal 2 “Pöörased üheksakümnedad” avab täna Eesti meelelahutuse hiilgeaja telgitagused

Pöörased 90ndad (3)Täna kell 20:00 alustab Kanal 2 ekraanil kümneosaline dokumentaalsaade „Pöörased üheksakümnendad“, mis avab taasiseseisvunud Eesti meelelahutustööstuse kelmikad telgitagused ja saladused. Alles nüüd, paarkümmend aastat hiljem, on artistid ja managerid valmis avalikult rääkima uskumatuid lugusid tolle aja pöörastest kontsertidest, rahast ja hullumeelsest ööelust, mille juurde kuulus ka maffia!

Eesti üheksakümnendate sõumaailma on kutsutud ka imede ajaks – need pöörasid pea peale kogu toonase muusikamaailma. Dokumentaalsari toobki ekraanile toonased superstaarid, kellest mõnede tähelend kestis vaid ühe suve, teised naudivad edu aga tänagi. „See, mis toimus üheksakümnendate alguses ja keskel Eesti showbusinessi maailmas, see on midagi enneolematut. Oleme saanud puhast kulda,“ tõdeb saatejuht-toimetaja Kärt Anvelt.

Esimeses saates tuleb edu ja sära kõrval juttu ka üheksakümnendate muusikaelu varjuküljest – meenutame kokkupuuteid organiseeritud kuritegevusega, mis üritas meelelahutusäri enda kontrolli alla saada.

„Pöörased üheksakümnendad“ on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20:00.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=29231&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews