1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! “Kolmeraudne” alustab täna Urmas Sõõrumaa ja Viktoria Ladõnskaja poliitdebatiga
VIDEO! “Kolmeraudne” alustab täna Urmas Sõõrumaa ja Viktoria Ladõnskaja poliitdebatiga

VIDEO! “Kolmeraudne” alustab täna Urmas Sõõrumaa ja Viktoria Ladõnskaja poliitdebatiga

Kuna kohalikud valimised on ukse ees, siis on sel sügisel igas saates oodata tulist poliitdebatti. Avasaates debateerivad Edgar Savisaarega jõud ühendanud Urmas Sõõrumaa ja IRL-i Lasnamäe esinumber Viktoria Ladõnskaja.

„Sellel alal, selles äris – poliitikas, peavad olema teatud inimlikud omadused. Ma kadestan neid inimesi! Eestis on tugevaid ja häid mölakaid, kes poliitika tegemisega hästi hakkama saavad ja neid saab olema kindlasti huvitav ja tore jututada,“ kommenteerib Mihkel Raud.

Samuti on Mihkel Raua külaliseks menukirjanik Indrek Hargla, kelle stsenaariumile vändatud müstiline põnevussari „Merivälja“ jõudis sel nädalal teleekraanile. Juttu tuleb nii Merivälja UFO-st kui populaarsest apteeker Melchiori raamatusarjast, samuti uurib Raud Hargla arvamust tänapäeva Eesti elu kohta.

Muusikat teeb avasaates Curly Strings, kes esitab laule oma uuelt albumilt. Sellest, kuidas Curlydel on läinud pärast esimese plaadi tohutut menu, räägivad Eeva Talsi ning aasta eest bändis Jalmar Vabarna koha hõivanud Jaan Jaago.

Vaata videointervjuud Mihkel Rauaga!

„Kolmeraudne“ alustab uue hooajaga TV3 otse-eetris täna kell 21.35

Head Uudised GoodNews