1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Kust saab Tommy Cashi kuldset tooli?
VIDEO! Kust saab Tommy Cashi kuldset tooli?

VIDEO! Kust saab Tommy Cashi kuldset tooli?

Tommy Cash sai valmis uue video „X-Ray“, milles teevad kaasa Kristiina Heinmets ja Carola Madis ja milles ta poosetab kultusejuhina uhkes toolis. Mis tool see on?

See on Borealis Healthcare’i massaažitool, mida saab osta, aga ka üürida paarisaja euro eest kuus. Massaažitool on luksuslik ja taskukohane alternatiiv käsimassaažile. Selleks, et aeg maha võtta ja lõõgastuda, on vaja ainult 20 minutit.

Borealis on Eesti vanim ja suurim massaažitoolide rendi- ja müügiettevõte. Aastatepikkuse kogemuse tõttu pakuvad nad vaid kvaliteetseimaid massaažitoole, mis on läbinud eduka testimise. Pakutakse massaažitoole nii koju, ettevõttesse kui ka äripinnale täiendava tuluallika tekitamiseks.

Tänapäeval töötavad inimesed 8-10 tundi päevas, kuid aju on võimeline efektiivselt töötama vaid kuni kuus tundi. Kiire elurütmi juures muutub tervis nõrgaks ning inimene on haigustele ja stressile vastuvõtlikum. Kvaliteetne massaaž on suurepäraseks profülaktikaks. Seanss massaažitoolis aitab lõõgastuda ja ergutada vereringet, mis toniseerib ajutegevust.

Uue klipi lavastas Tommy ise. Tommy Cash on kahtlemata kuulsaim Eesti artist Youtube’is. Tal on videosid, mida on vaadatud 5 miljonit korda. Ka uut videot on kõigest päevaga vaadatud 180 000 korda.

Tommy reklaamib videoga peatset plaati “¥€$”. Sarnase pealkirjaga plaat „Euroz, Dollaz, Yeniz“ ilmus 2014. aastal ja Tõnis Kahu andis Eesti Ekspressis sellele punkte lausa 9/10.

Tooli saate osta SIIT!

Head Uudised GoodNews