1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Kuula Alen Veziko sügavamõttelist uut singlit „Unustus“
VIDEO! Kuula Alen Veziko sügavamõttelist uut singlit „Unustus“

VIDEO! Kuula Alen Veziko sügavamõttelist uut singlit „Unustus“

Alen Veziko esitles teisipäeval Reporteris uut laulu “Unustus”, mis on esimene singel Alen Veziko kevadel ilmuvalt albumilt “Nüüd on nii”. Album koosneb üheksast varem salvestamata ja avaldamata laulust.

“Unustus” räägib nendest eluhetkedest, mil saab selgeks, et mingid asjad on jäädavalt käest libisenud – toimunut ei saa enam muuta ja sõnad enam ei maksa.
Lugu on kirjutatud ja lindistatud 2016. aasta sügisel, mil Alenit kimbutas loomekriis ja ta kaalus isegi laulmisest loobumist. Nüüdseks aga tegeleb Alen taas muusika kirjutamise ja salvestamisega ning valmistab stuudios uut plaati ette.

“Unustus” algab kammerlikult, ent kogub vaikselt pöördeid ja muutub takt-taktilt üha tihedama faktuuriga rock’iks, kust ei puudu mitmehäälne vokaal ega maitsekad trummibreigid. Laul on omamoodi nukker hümn täitmata soovidele, loobumistele ja tehtud vigadele. “Unustuse” nii-öelda negatiivset keskkulminatsiooni kaunistab ehalaliku järgnevusega hingetõmbepartii.

9. märtsil annab Alen koos oma ansambliga eksklusiivse kontserdi Saku mõisas, millest valmib ka kontsertsalvestus ja videoülesvõte.

Head Uudised GoodNews