1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Lea Dali Lion lubab oma austajatele nii Blacky kui ka oma uue muusika plaate
VIDEO! Lea Dali Lion lubab oma austajatele nii Blacky kui ka oma uue muusika plaate

VIDEO! Lea Dali Lion lubab oma austajatele nii Blacky kui ka oma uue muusika plaate

Tallinna Televisiooni “Suvestuudio” on Löwenruh` pargis ning GoodNews peatoimetaja ja saatejuht Monika Kuzmina vestluskaaslaseks on ürgne ja ingellik lauljanna, kelle hääl on eksimatult ära tuntav — selleks on Lea Dali Lion. Esimesena tuleb jututeemaks külalise varasem ütlus, et tal on elus üks tsükkel lõpetamata jäänud ja selleks on ansambel Blacky taeva ja maa vahele õhku rippuma jäänud lood.

“Ma tahan, et nad saaksid plaadile ja siis on see asi lõpetatud,” sõnab Lea. Laulud on tema sõnul olemas, ainult mingid nüansid on jäänud ja nüüd on käes hetk, mil loodetavasti saab selle asja ära teha ja edasi minna. Blacky bändina on saatekülalise sõnul nii kaugete mägede taga, et seal ta enam välja ei tule.
Tegelikult on loomisel veel kaks plaati, üks spirituaalne ja teine Lioni-nimeline. Lea selgitab kolme plaadi üheaegset ilmumist sellega, et ta vahepeal ei andnud üldse midagi välja ja nii need lood kogunesid ukse juurde ja ootavad trobikonnas, millal saaks välja tulla. “Minu jaoks on need teised kaks plaati hoopis teistsugune muusika,” seletab ta. “Mina olen nendega nii tugevalt seotud, et näen ilmselt teistmoodi kui möödamineja, kes vaid pilgu peale viskab.” Spirituaalne muusika on tema sõnul varasemast täiesti teistsugune stiil, kuid ka Lionil ja Blackyl on suur vahe.

“Ma muutun ajas kiiresti, seetõttu on erinevatel plaatidel erinev energia. Kuna nüüd proovisin eriti suure energiamuutuse teha, siis see ongi nüüd kõige suurem vahe minu muusikas,” selgitab Lea Dali Lion. “Mingisugune pillide kooslus loob nagunii mingi kõlavärvi, et saab need ikkagi ühisesse patta suruda.” Saatekülaline meenutab ka “Laula mu laulu” saadet, mille järel sai ta tagasisidet, et inimesed tajusid tema juures teistmoodi energiat. “Ju nad näevad siiski seda vahet!” loodab ta.

Kui jutt läheb õnnelikuks olemise peale, ütleb Lea, et see algab sellest, kui oled aus iseenda suhtes, ei peida oma ebameeldivaid külgi ja proovid hoopiski neid muuta. “Peitmisest ei ole tolku, su isiksus paistab nagunii välja, kuidas sa seda ka ei peidaks ja ainuke võimalus ongi muutuda paremaks,” sõnab ta. “Kui sul tuleb elus mingi raskus ette, ei saa sa sellest ringiga mööda minna, vaid pead sellest läbi minema. Valida saab ainult seda, kuidas sa selle läbi teed — kas rõõmustad, et see oled sina, või hoopis kurvastad. Mina olen valinud selle, et mina olen mina ja mul on selle üle hea meel, et see olen mina.”

Head Uudised GoodNews