1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! “Legendide lahingus” räpivad Jan Uuspõld, Ott Lepland ja Marta Laan
VIDEO! “Legendide lahingus” räpivad Jan Uuspõld, Ott Lepland ja Marta Laan

VIDEO! “Legendide lahingus” räpivad Jan Uuspõld, Ott Lepland ja Marta Laan

Fotod: Mihkel Maripuu

Pühapäeval kell 20.35 asuvad Kanal 2 selle kevade kõige julgema saate “Legendide lahingu” hooaja finaalis võistlema Maria Listra ja Marta Laan, Saara Kadak ja Ott Lepland ning Kaisa Selde ja Jan Uuspõld.

„Legendide lahingu“ hooaja viimases saates põrutab räpivärsse tõeline staariparaad.

Vastastikkuste komplimentide asemel hakkavad verbaalseid lööke lajatama kaks äravahetamiseni sarnast naist – laulja Maria Listra ja näitleja Marta Laan. Marta on bravuurikalt enesekindel ja võidule orienteeritud. Maria on seevastu veidi tagasihoidlikum, kuid tema kasuks räägib armastus räppmuusika vastu.

Noor ning andekas filmi- ja teatrinäitleja Saara Kadak on pureda saanud tõelise pähkli. Tema vastu astub eesti muusika suurkuju Ott Lepland. Tai poksi harrastaval Otil rünnakute ja kaitsega juba probleeme ei ole. Saara salarelv on tema elukaaslane Märt Pius, kellega elamine on arendanud naise irooniameelt ja huumorisoolikat piisavalt, et Otile täiega lajatada.

Kolmas lahingupaar on näitlejad Kaisa Selde ja Jan Uuspõld. Taaskord tuleb kaunil noorel naisel pühale lehmale päitsed pähe panna. Kaisa vastane on Eesti huumorimaailma grand not so old man Jan Uuspõld. Kaks humoristi diskuteerivad tõsistel teemadel. Aga kas see on nende puhul üldse võimalik? Igal juhul napsutamisest ja kehavõlude paljastamisest räägitakse järgmises lahingus vürtsikas kastmes!

Osalejatele on mentoritena toeks räpparid Genka ja Põhja-Korea. Saadet juhib Liis Lemsalu.

Hoooaja viimane “Legendide lahing” on Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 20.35, kohe pärast “Meie aastat Iraanis”.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews