Avaleht Seltskond Telesaated Hannes Võrno 33 minutit VIDEO! Loomakaitsja Kadri Taperson Võrno saates: mul ei ole kordagi olnud tunnet, et ma tegelen millegi tühisega
VIDEO! Loomakaitsja Kadri Taperson Võrno saates: mul ei ole kordagi olnud tunnet, et ma tegelen millegi tühisega

VIDEO! Loomakaitsja Kadri Taperson Võrno saates: mul ei ole kordagi olnud tunnet, et ma tegelen millegi tühisega

Jahimees Võrno võttis ette tulihingelise loomakaitsja Loomuse tegevjuht Kadri Tapersoni, sest villasokkide vastu võitlemise kampaania tundus talle absurdne. “Kõigil, kes tegelevad loomakaitsmisega igapäevase tööna, neil on isiklik kokkupuude. Loomakaitsja lihtsalt igavusest olla ei ole mõistlik. Mul ei ole kordagi olnud tunnet, et ma tegelen millegi tühisega,” ütleb Kadri.

Hannes provotseerib edasi: “Aga kui me võtame näiteks politsei narkokoerad – selleks, et inimesi kaitsta, me ju kasutame loomi, kas see on õiglane?” Loomakaitsja on Kadri sõnul nagu kogu aeg sõjas ja see toob sageli kaasa läbipõlemise. Teadlikkus on inimeste seas küll viimase kümnendiga tõusnud, kuid need muutused on väga aeglased. Inimesed võiksid tema sõnul loomakaitseseltsi enam toetada.

Kommentaarid