Avaleht Seltskond Telesaated Hannes Võrno 33 minutit VIDEO! Martin Herem Hannes Võrno saates: ma olen Eesti kaitseväe mees
VIDEO! Martin Herem Hannes Võrno saates: ma olen Eesti kaitseväe mees

VIDEO! Martin Herem Hannes Võrno saates: ma olen Eesti kaitseväe mees

Kindralmajor Martin Herem: „Igal ohviseril on marssalikepike paunas. Eestil peab olema nelja-viiekordne ülekaal, et sõjalise ohu korral suuta vastupanu osutada.“

Kuigi viieaastaselt meeldis Martinile sõda mängida, ei teadvustanud ta endale sõjaväelasekarjääri. „Vahel tuli vanglast põgeneda, vahel tuli rünnata, igasuguseid olukordi tuli ette,“ Meenutab Martin lapsepõlvemänge.

Kust maalt alates peaks olema militaarse laagri korraldamine vajalik, küsib saatejuht Hannes Võrno. „Ma arvan, et see peaks olema pigem maitseaineks, et otstarbekalt näidata, kuidas teha. Me ju mõtleme selle peale, kuidas kaitsta ja anname seda ka edasi. Ma arvan, et inimestel on see tundmus olemas,“ ütleb Martin Herem.

Saatejuht Hannes Võrno kiidab ajalehte Sõdur, kus Martin Herem kirjutab asju lahti väga selgelt, mõistusepäraselt ja arusaadavalt.

Kommentaarid