Avaleht Seltskond Telesaated VIDEO! „Oled jätnud jälje“ Katrini lugu: olen tänulik, et ma olen elus
VIDEO! „Oled jätnud jälje“ Katrini lugu: olen tänulik, et ma olen elus

VIDEO! „Oled jätnud jälje“ Katrini lugu: olen tänulik, et ma olen elus

Täna kell 21:00 liigutab Kanal 2 tänusaade „Oled jätnud jälje“ looga Katrinist, kes matnud mitu lähedast ja pidanud võitlust rinnavähiga. Täna vaatab vapper naine tagasi ja soovib tänada üht olulist inimest, kes toetas teda elu kõige karmimatel hetkedel. „Vähivõitlus näitas, kes on minu kõrval olemas.“

15 aastat tagasi otsustas Katrin pärast elukaaslase surma Eestist lahkuda. „Läksin Aafrikasse, et end uuesti kokku lappida. Kui ma oleksin siia jäänud, oleksin end surnuks töötanud või surnud joonud.“ Seal töötades leidis Katrin endale uue kaaslase, kellega abiellus ja sai lapse. Eestisse naasis Katrin juba perega, et siin kodu luua. „Ta põletas oma elu kahest otsas korraga. Tema ühes päevas oli kaks päeva,“ meenutab Katrin abikaasa Johni rabelemisi ühise unistuse nimel.

Esimene hoop tabas Katrinit siis, kui mees kodumaad külastades haigestus ja sellest eluga välja ei tulnudki. Samal ajal sai Katrin teisegi hävitava uudise, kui tal avastati rinnavähk. Nüüd juba üksinda tütrega jäänud naisele saabus abi sealt, kust ta seda oodata ei osanud. Vähiga võideldes avas oma kodu ja südame tema ees sõbranna Kati, kes võttis Katrini raskel raviperioodil enda juurde elama. „Teeme nii, et kui on vaja minna ravile, siis võtan sind enda juurde. Teen sulle süüa ja pakun peavarju,“ meenutab Katrin sõbranna kutset.

Tänases „Oled jätnud jälje“ saates tahab Katrin sõbrannat tänada kõige hea eest, mida Kati tema ellu on toonud. „Sa võtsid mind enda juurde, sa hoolitsesid ja hoolisid minust. Sa olid minu õpetaja sel hetkel.“

„Oled jätnud jälje“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:00

Vaata treilerit!

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga