1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! „Roaldi nädal“ külastab emadepäeva eel mitmikute peresid
VIDEO! „Roaldi nädal“ külastab emadepäeva eel mitmikute peresid

VIDEO! „Roaldi nädal“ külastab emadepäeva eel mitmikute peresid

Täna kell 20:30 jagavad Roald Johannsoni reportaažisaates „Roaldi nädal“oma lugusid Eesti pered, kus kasvavad mitmikud.

Kui emadepäeva puhul räägitakse emaks olemise rõõmust ja murest, siis mitmikute puhul on see kõik alati mitmekordne. Roald Johannson saab tuttavaks mitme perega, kuhu sündisid ootamatult kaksikud lapsed.

Kuidas nad võtsid selle uudise vastu ja kuidas nad hakkama saavad?

„See hetk, kui ämmaemand ütles, et kõik on hästi. Süda lööb ja teine süda ka lööb. Siis oli minul, et oota mida, kaksikud või? Sa kuradi-kurat.“ Nii kirjeldab oma üllatust seitsmeaastaste kaksikute ema Kadri.

Teiste seas külastab Roald pereema Õnnet, kelle peres kasvavad kaheaastased kaksikud Sebastian ja Mari. „Eks ta alguses ehmatus oli.

Kui ma seda ultraheli pilti nägin, siis ma mõtlesin, et äkki see on uus tehnoloogia, kus kaks lootekotti on pildil, et vaadatakse 3D ja puha,“ meenutab Õnne.

Alles paar nädalat tagasi tööle naasnud kaksikute ema töötab Riigikogus aseesimees Kalle Laaneti nõunikuna.

Kui vanasti öeldi, et lapse kasvatamiseks läheb tarvis tervet küla, siis tänapäeval peavad vanemad olema mitme eest väljas. Kuidas peavad vastu emad-isad ja kuidas näeb välja igapäevane elu mitmikutega?

Kui vanasti öeldi, et lapse kasvatamiseks läheb tarvis tervet küla, siis tänapäeval peavad vanemad olema mitme eest väljas.

„Roaldi nädal: Kõike mitmekordselt“ täna kell 20.30, kohe pärast „Kuldvillakut“

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews