Avaleht Seltskond Telesaated Hannes Võrno 33 minutit VIDEO! Sissi Benita Võrno saates: ma ei soovi kellestki sõltuda
VIDEO! Sissi Benita Võrno saates: ma ei soovi kellestki sõltuda

VIDEO! Sissi Benita Võrno saates: ma ei soovi kellestki sõltuda

Lauljatar Sissi Benita ütles saates „Hannes Võrno 33 minutit“, et on iseenda mänedžer, sest ta tahab teada, kuidas see maailm töötab, ega soovi sõltuda kellestki.

„Kuna meid on nii palju, on tekkinud mentaliteet, et „ahah, sina ei taha mulle esinema tulla, ma leian kohe kellegi teise asemele“. Vanasti oli nii, et mänedžer leidis selle ühe muusiku, kelle eest ta hoolitses, oli respekt inimese vastu, sest raske oli leida kedagi uut,“ rääkis saatega „Eesti otsib superstaari“ tuntuks saanud Sissi.

Hannes küsis, mida teha Sissi põlvkonnale omase vihkamisega. „Praegu kõik ju üritavadki midagi ette võtta,“ ütles Sissi. „Tulevad välja igasuguste kampaaniatega vihkamise vastu. Ma arvan, et see on juba esimene samm. Tuleks teadvustada, et selline probleem on.“

Sissi võib mõnd laulu esitades nuhkema puhkeda. „Need on rasked laulud, kuna need on kuidagi aktuaalsed minu emotsionaalsest seisukohast. Laul „Ma oleksin pigem pime“ on valust ja vastikusest meie ümber. Ma võin hakata nutma, kui ma laulan seda, sest see räägib sellest, kuidas hakkad kaotama iseennast ja inimesi enda ümber,“ sõnas ta.

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga