1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! Telesaates “Soovime head” räpivad Cool D ja Cool B
VIDEO! Telesaates “Soovime head” räpivad Cool D ja Cool B

VIDEO! Telesaates “Soovime head” räpivad Cool D ja Cool B

Pühade aeg on maagiline aeg, mil me märkame rohkem, aitame rohkem ja mis kõige tähtsam – me soovime head! Tallinna Televisioon on aastavahetusel samuti oma vaatajate ja kogu Eesti rahvaga, tuues televaatajani nii lõppeva aasta täitunud soovid kui ka tuleva aasta unistused. Ka stuudiokülalised kannavad südames soovi öelda Tallinnale ja kogu Eestimaale edasi midagi head ja üllatuslikku. Saates on külas president Arnold Rüütel ja Ingrid Rüütel, Jüri Aarma, Ott Kiivikas, Cool D, Jesper Parve ja noore neiu elu päästnud politseikoer Nacho. Muusikaga paitavad aastavahetusel televaataja meeli: Heidy Tamme, Dave Benton, Mait Maltis poegadega, Alen Veziko, Artjom Savitski. Erilisi hetki pakub saade veelgi: intervjuud tehakse puu otsast, pilvepiirilt ja jumal taevas teab, kust veel!

Üllatusmoment tekib ka saate lõpus, kui Cool D tõuseb saates püsti ja kutsub saatejuhi räppima. Kuidas saatejuht Artur Raidmets sellega hakkama saab, seda näeb 31. detsembril Tallinna Televisiooni aastavahetuse saates “Soovime head”.

Vana-aasta õhtul, 31.detsembril kell 20.30 alustab Tallinna Televisioon lõppeva 2017. aasta ärasaatmist ja uue, 2018. aasta tervitamist südamliku ning headusele pühendatud meelelahutusliku aastavahetussaatega „Soovime head“.

Head Uudised GoodNews