1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! „Väikeste hiiglaste“ üheks tiimijuhiks on Getter Jaani
VIDEO! „Väikeste hiiglaste“ üheks tiimijuhiks on Getter Jaani

VIDEO! „Väikeste hiiglaste“ üheks tiimijuhiks on Getter Jaani

Getter Jaani
Foto: Anete Tooming

Kanal 2 talendisaate „Väikesed hiiglased“ teisel hooajal asub ühe tiimi etteotsa armastatud laulja Getter Jaani.

Suure esinemiskogemusega Getter Jaani on üks viiest kuulsast meelelahutajast, kes hittsaate „Väikesed hiiglased“ teisel hooajal enda hoole alla ühe tiimi võtab. „See saade annab lapsele tohutult suure kogemuse,“ on Getter Jaani veendunud ja julgustab lapsevanemaid oma laste annet märkama ja neid ka saatesse registreerima.

Veel loetud päeva on käimas üle-eestilised otsingud andekate laste leidmiseks saatesse. Kandideerima on oodatud 4-12aastased lapsed, kes paistavad silma mõne ande või ka lihtsalt ägeda iseloomuga, sh nii hea lauluhääle kui ka tantsuoskusega lapsed, aga ka väikesed terased jutupaunikd. Nagu „Väikeste hiiglaste“ avahooajal, pannakse selgi korral saateks kokku viis tiimi, kuhu kuuluvad nii lauljad, tantsijad kui ka minitalendid.

„Väikesed hiiglased“ jõuab Kanal 2 ekraanile sel kevadel. Kohtunikena näeb talendisaates taas kaasa tegemas Evelin Võigemasti ja Jüri Naela, nende kõrval võtab koha sisse Tanel Padar. Viiest tiimijuhist kaks on tänaseks juba avalikud, lisaks Getter Jaanile hakkab lapsi mentorina toetama ka Ott Lepland.

Kuni 9. jaanuarini saab toredatest ja andekatest lastest märku anda aadressil www.kanal2.ee/osale.

Vaata üleskutset!

Head Uudised GoodNews