1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VINGE! JJ-Street Crew muudab rahvusvahelise hiphoplaagri juubelimölluks
VINGE! JJ-Street Crew muudab rahvusvahelise hiphoplaagri juubelimölluks

VINGE! JJ-Street Crew muudab rahvusvahelise hiphoplaagri juubelimölluks

Head uudisedSel suvel tähistab JJ-Street Camp of Hip-Hop rahvusvahelises tantsulaagris oma 10. juubelit JJ-Street Crew. Tantsutrupi liikmetel on aastapäeva puhul varuks mitmeid üllatusi ja põnevaid koolitusi, mis annavad kõigile suurepärase võimaluse õppida uusi oskusi just Eesti tänavatantsu tippudelt.

“Suure mürtsu ja pauguga toimub JJ-Street Crew kümne aasta juubel, kus õhtul on plaanis laagri külalisetele ka esineda ning lisaks toome kohale ühe tuntud laulja. Lisaks näitame erinevaid klippe JJ-Street Crew tekkest, täpsemini sellest, millised olid nad enne ja millised on nad täna,” rääkis üks trupi liikmetest Kerttu Luik.

Head uudised2JJ-Street Crew on Eesti suurima tantsukooli juhtiv tantsutrupp, keda iseloomustab professionaalsus, artistlikkus ja ulatuslikud teadmised tänavakultuurist. Grupi liikmeid ühendab kirglik armastus tantsu vastu, ühised unistused ning eesmärgid. Koos on tegutsetud 2003. aastast, esinetud on suurtel lavadel nii Eestis kui ka mujal maailmas ning märkimisväärseid tulemusi on saavutatud rahvusvahelistel tantsuvõistlustel.

JJ-Street Crew kaheksa liiget: Ita Puusepp, Eva Vihtol, Kerttu Luik, Kätriin Kübar Kadri Salumaa, Kairi Jerlov, Gerly Tuur ja Mari Venski.

Camp of Hip-Hop rahvusvaheline tantsu- ja treeninglaager toimub 27. juulist kuni 2. augustini Tabasalu spordikompleksis. “Tegemist on tõsiselt intensiivse ja põneva treeninglaagriga, kus toimuvad sellised erilised treenigsessioonid nagu Battle Techniques Training, O2 Training, Mind Training ning intensiivselt saab ujuda, joosta ja teha kõike muud sellist,” rääkis korraldaja Kadri Salumaa. “Niisiis, füüsiline ja tantsuline osa käib meil käsikäes. Trenne viib läbi meil fenomenaalne JJ-Street Crew. Õhtuti toimuvad põnevad seminarid, kus räägitakse nii toitumisest, imago loomisest, tänavatantsukultuurist ning saab ka joogaklassis osaleda. Lisaks on igal õhtul peod, kus mängivad Eesti mainekamad DJ-d, näiteks DJ Critikal.”

1. augustil toimub Camp of Hip-Hop Championships, mis on avatud kõigile huvilistele ning kuhu on tulemas võistlejaid Eestist ja mujalt riikidest. Võistlusel mängib DJ Ice-C Saksamaalt.

Head Uudised GoodNews