1. Avaleht
  2. Melu
  3. Viru hotell 50! Kabareehooajal etenduvad parimad palad
Viru hotell 50! Kabareehooajal etenduvad parimad palad

Viru hotell 50! Kabareehooajal etenduvad parimad palad

Hotell Viru 50. juubeliaastale pühendatud “Créme de la Créme” revüüteatri Starlight Cabaret esituses etendub 15. oktoobrist 23. aprillini.

Viru legendaarse ajaloo osaks on alati olnud ka varieteekunst. Viimased 12 hooaega on hotelli restoran Merineitsi olnud revüüteatri Starlight Cabaret kodulava. Sellel laval on sündinud kuus originaallavastust ja 126 revüünumbrit. Eesti publik on saanud nautida rohkem kui 600 kabareeõhtut. “Créme de la Créme” on värvikas valik revüünumbritest, mis on võitnud publiku südame. Kirsina säravad kreemisel sünnipäevatordil revüüteatri staarid Irina Haak, Bert Pringi, Kalle Sepp, Kristiina Renser ja Kärt Anton.

Laual on kokk Margus Tammpere à la carte looming. Toitude juurde sobitatud veinivaliku eest hoolitseb tippsommeljeede tiim.

Margus Tammpere: „Kabareeõhtul pakutav menüü on koostatud arvesse võttes meie külaliste maitse-eelistusi. Juubelile kohaselt ei puudu peolaualt toorained, mis on vaieldamatult ka gastronoomia créme de la créme. Menüüst leiab tuunikala, kammkarbi, koha, lõhe, kalamarja. Lihadest on valikus Eestis kahjuks veel vähekasutatav hanerinnafilee ja superstaariks mahlakas marmorjas veiseantrekoot. Kõige suurem üllatus on aga eksklusiivne Hotell Viru 50 tervitusjook.”

Original Sokos Hotel Viru tegevdirektori Sari Sopaneni sõnul on tal hea meel kuulutada välja kabaree uus hooaeg ja kutsuda kõiki meeleolukast juubeliprogrammist osa saama.

„Suur rõõm on teavitada, et taasavasime 1. oktoobril ka ööklubi Cafe Amigo ja vaid kabareekülalistele avaneb võimalus nautida kabareeõhtu jätkupidu meie ööklubis koos Eesti parimate artistidega ilma kontserdipiletit eraldi soetamata,“ lisab Sopanen. „Oleme väga õnnelikud, et Eestis on võetud kasutusele vaktsineerimispass, mis laseb meelelahutusele taas hinge sisse puhuda. Lisaks on võimalus teha kohapeal koroona kiiretesti, mille negatiivse tulemusega on lubatud nii kabareesse kui ka ööklubisse.”

Head Uudised GoodNews