1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Võimsad emotsioonid tõid Eesti kaheksandale superstaarile Alika Milovale korduvalt pisarad silma
Võimsad emotsioonid tõid Eesti kaheksandale superstaarile Alika Milovale korduvalt pisarad silma

Võimsad emotsioonid tõid Eesti kaheksandale superstaarile Alika Milovale korduvalt pisarad silma

TV3 „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg tipnes suurejoonelise superfinaaliga, mille võitja Alika Milova on võimsatest emotsioonidest hingepõhjani liigutatud.

Alika tunnistas, et pärast superfinaali tulid tal korduvalt pisarad silma. „Kui lõpuks üksi jäin, nutsin mitu korda, sest tunded olid nii võimsad,“ rääkis ta Star FM-i hommikuprogrammile oma esimese superstaarihommiku esimeses intervjuus. Alika kinnitas, et nautis superfinaali iga hetke, mäletab kõike, tänades südamest neid, kes talle kaasa elasid ja võidu puhul õnnitlesid.

TV3 ja SEB kingitud 10 000-eurose võiduraha eest plaanib Alika helitehnikat soetada, et tulevikus paremini muusikat luua; samuti soovib ta tänada perekonda, kes on teda väga palju toetanud. Superstaarile kuulub plaadileping Universal Musicuga; esimeseks singliks on südaööl ilmunud „Õnnenumber“.

„Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg sai alguse suure avavooruga 14. augustil Ülemiste keskuses. Karl-Erik Taukari juhtimisel ning kohtunike Mihkel Raua, Koit Toome, Birgit Sarrapi ja televaatajate abil jõudsid kümne finalisti sekka Maribel Vääna, Märten Männiste, Andreas Pall, Diana Maria Toomingas, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson, Marten Põldmets, Merili Käsper, Wanda-Helene Ollep ja Alika Milova. Suurejoonelises superfinaalis 12. detsembril Saku Suurhallis võistlesid Wanda-Helene Ollep ja Alika Milova. Televaatajad hääletasid võitjaks Alika Milova. „Eesti otsib superstaari“ saate tootja on teleproduktsioonifirma Ruut, mille peaprodutsent on Kaupo Karelson.

„Eesti otsib superstaari“ superfinaalis kuulutas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur välja ka TV3 uue kevadise suursaate: „Suured muusikalised show’d ja kasvulava uutele talentidele on olnud juba 25 aastat osa TV3-st ja nii ka edaspidi. Seepärast on mul hea meel teatada, et TV3 vaatajateni jõuab juba järgmisel aastal uhiuus laulukonkurss „Uus laul 2022“, mis on pühendatud Eesti popmuusikalegendile Jaak Joalale!“

Superstaar Alika Milova on täna õhtul külas TV3 „Seitsmestes“.

Head Uudised GoodNews