1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Võrno intervjuud Janika Veskiga on Facebookis vaadatud enam kui 100 000 korda, homsed külalised teada!
Võrno intervjuud Janika Veskiga on Facebookis vaadatud enam kui 100 000 korda, homsed külalised teada!

Võrno intervjuud Janika Veskiga on Facebookis vaadatud enam kui 100 000 korda, homsed külalised teada!

Hannes Võrno ja Janika Veski

„Hannes Võrno 33 minutit“, mille eelmise nädala klippi Janika Veskiga on Facebookis vaadatud üle 100 000 korra, naaseb 17. juulil, külalisteks Aigar Kallas ja Ave Nahkur.

„Eestis on viimastel aastatel tõusnud mitmed teemad, mis ühiskonda lõhestavad ja iga kord räigelt kellegi õiglustunnet riivavad. Raevu aetud inimesed ei suuda uskuda Eesti metsa heaperemehelikku majandamist, sest rägas lageraielangid riivavad silma kõikjal Eestimaal. Ootan otsekohest, avameelset jutuajamist ja kohtumist Eesti esimetsamehega, Riigimetsa Majandamise Keskuse juhatuse esimehe Aigar Kallasega,“ ütleb Hannes, kes palub saata vaatajatel pilte saemeeste sigadustest.

„Ave Nahkur on mõtlev kunstnik ja andekas looja. Vaimuka „meie küla eitede” kultuskujundi materialiseerija ning julge naine. Räägime keerutamata ja ilustamata sellest, miks ta käega on löönud ja jälle nullist alustanud ning nii mitmeid kordi,“ iseloomustab Hannes teist külalist.

„Hannes Võrno 33 minutit“ läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate“ stuudiost eetrisse teisipäeval, 17. juulil algusega kell 21.30. Võrno talk show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb meeleldi selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

VAATA INTERVJUUD UUESTI!

Head Uudised GoodNews