1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Winny Puhh kutsub just SIND oma imelisele sünnipäevale
Winny Puhh kutsub just SIND oma imelisele sünnipäevale

Winny Puhh kutsub just SIND oma imelisele sünnipäevale

Foto: Matti Paglant

28. septembril möödub 19 aastat enesehävituspataljoni Winny Puhh ametlikust sünnist. Lastehaigused on läbi põetud, täiskasvanu aru aga pole kahjuks siiani pähe tulnud – seda tähistataksegi! Peo tarbeks on ansambel septembri viimase läupäeva õhtuks reserveerinud Rock Cafe nimelise kohviku Tallinnas. Kõik külalised on teretulnud, võtke ainult rahakott puuga selga ja tulge nautima vabariigi populaarseimat pidu.

Winny Puhh pakub oma sünnipäeval parimat kodumaist meelelahutust- muusikalise tervitusega sünnipäevalapsele astub üles wtf? – skene looja ja maaletooja Winny Puhh ise, kavas on parimad karikatuursed kaverid igihaljastest Winny Puhhi lugudest. Õhtut juhib ja sünnipäevalisi kostitab viisakustega üle- ja alahinnatud MC Abraham ning võrgutustantsu õpitoa avab Anne kanali kallaste kroonimata kuningas Marco Tasane koos kaunite tantsijannadega.

Peo kulgedes ei ole välistatud ka ootamatud improvisatsioonilised etteasted põhimõttel „seltsis on segasem“. Winny Puhhile võib peole kaasa võtta seksikaid kingitusi. Bikiinides kontserdikülastajad pääsevad peole soodushinnaga! Väsinud pidulistele on valmis pandud pallimeri ja nõrgematele toimub Pipi Pikksuka vahval eestvedamisel riba käristamine tellija materjalist.

Piletid sünnipäevapeole on eelmüügis Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafes.

Head Uudised GoodNews