1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. 1STAGE STUUDIOS! Yoko Alender: olen jõudnud tõdemuseni, et tahan saada iseendaks
1STAGE STUUDIOS! Yoko Alender: olen jõudnud tõdemuseni, et tahan saada iseendaks

1STAGE STUUDIOS! Yoko Alender: olen jõudnud tõdemuseni, et tahan saada iseendaks

Riigikogu liige Yoko Alender käis 1Stage vestlussaates rääkimas, millised harjumused on tema ettevõtlikul eluteel abiks olnud.

1Stage kolmandas vestlussaates tõdes Alender, et küsimusele “kelleks tahan saada” on ta leidnud vastuse: ta tahab saada iseendaks.

Naine tõdes, et tema harjumuseks on alati olnud edasi areneda. “Mul on loomuomane harjumus küsida, mida see olukord mulle õpetab. Mis on see õppetund, mis siin minu jaoks peidus on.” Yoko Alenderi sõnul ei saa mõjutada seda, mis meiega juhtub vaid hoopis seda, kuidas sellele reageerime.

Aktiivse poliitilise elu kõrvalt leiab ta aega, et tegeleda joogaga. “Tööalase karjääri kõrval tundsin, et mul on tasakaalustamiseks vaja lisada ka endaga tegelemise pool.” Just jooga harrastamine on see, mis Alenderi sõnul aitab tema aktiivses elus tasakaalu luua. Lisaks jooga praktiseerimisele on Alenderi näol tegemist ka joogatreeneriga.

Yoko avastas hiljuti, et oluline harjumus on usaldus elu vastu. “Tuleb tegeleda iseendaga. Vabadus on julgus toimetada oma südametunnistuse järgi,” tõdes poliitik. “Iga päev võiks võtta hetke, et vaadata enda sisse.”

Täispikka vestlust Yoko Alenderiga on võimalik vaadata siit.

1Stage eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et nende teadmisi ja harjumusi jagada suurema kuulajaskonnaga.

Head Uudised GoodNews