1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Anneli Lahe saates “Kõik on võimalik“ täna: Ott Kiivikas ja Karl Madis
Anneli Lahe saates “Kõik on võimalik“ täna: Ott Kiivikas ja Karl Madis

Anneli Lahe saates “Kõik on võimalik“ täna: Ott Kiivikas ja Karl Madis

Täna räägivad uues persoonilugude saatesarjas „Kõik on võimalik“ viimase aasta koroonakriisi tõttu ette võetud elukorralduslikest muutustest kulturist Ott Kiivikas ja muusik Karl Madis.

Viljandist Tallinnase kolinud Ott Kiivikas ütles oma elulooraamatus „Visa hing“, et kui sa pole 40. elusaastaks midagi saavutanud, siis tõenäoliselt ei tee sa seda kunagi. Ott liikus aastaid kindla eesmärgiga oma unistuste poole. Teda on 18 korda valitud parimaks Eesti kulturistiks, kümme korda parimaks sportlaseks ja kuus korda parimaks treeneriks. Tiitleid on Kiivikasele jagatud veelgi, kuid kõige selle kõrval on ta üks nendest eestlastest, kes pidi eelmisel aastal ühtäkki seisma silmitsi olukorraga, kus omaenda sissetallatud rada enam astuda ei saanud. Pere puutus isiklikult kokku sellega, mida tähendab COVID-19, koondamine ja pankrot. Ott ja tema elukaaslane Gajana räägivad avameelselt otsustest ja valikutest, mida viimasel keerulisel aastal tuli teha ja sellest, kuhu uus tee neid tänaseks toonud on.

Muusik Karl Madis pühkis pealinna tolmu jalgelt veidi üle aasta tagasi siis, kui riik lukku läks ja esinemistele kriips peale pandi. Nüüd saab ta hakkama rahaga, millega Tallinnas oleks vaevu ots otsaga kokku tulnud. Karl Madise jaoks andis koroonakriis võimaluse üle aastakümnete leida aega iseendale. Kui enne tuli laulja kuulajate juurde, siis nüüd plaanib muusik publiku enda juurde kutsuda.

„Kõik on võimalik“ on Kanal 2-s täna kell 20, kohe pärast „Suvereporterit“.

Head Uudised GoodNews