1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Briti kuningakoda arutab prints Harryga tema otsust
Briti kuningakoda arutab prints Harryga tema otsust

Briti kuningakoda arutab prints Harryga tema otsust

Kuninganna Elizabeth II  ja teised kuningakoja juhtivliikmed kohtuvad esmaspäeval prints Harryga, kellega arutatakse tema otsust loobuda kuninglikest kohustustest, edastasid brittide meediakanalid.

Kohtumisel Sandringhamis osalevad teiste seas Harry isa prints Charles ja vend prints William. Konverentsikõne kaudu osaleb Kanadast kohtumisel ka Meghan.

Meedia info kohaselt üritatakse leida kompromisse. Istungil arutatakse muu hulgas rahalise toetuse ja kuninglike tiitlite üle. Prints, tema naine ja poeg Archie veetsid jõulud Kanadas ja sel nädalal läks Meghan sinna tagasi.

Kuningakojale tuli Harry ja Meghani kolmapäevane teade üllatusena. Harry ja Meghani sõnul tahtsid nad oma elus uut kaasaegsemat rolli ning jagada oma aega Suurbritannia ja Põhja-Ameerika vahel.

Harry ja Meghan ütlesid teadaandes meediale, et kavatsevad jätkuvalt teha kuningakojaga koostööd. Lisaks soovivad nad Suurbritannias viibides elada Windsori lossis ja saavutada rahalise iseseisvuse.

Uudise pärast kurvastas möödunud nädalal isegi Ühendriikide president Donald Trump, kes ütles, et tal on kuningannast kahju.

“Ma arvan, et see on kurb. Tõesti arvan,” ütles Trump telekanali Fox usutluses.

Head Uudised GoodNews