1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. CARPE NOCTEM! Öönautijate salaselts klubis Teater
CARPE NOCTEM! Öönautijate salaselts klubis Teater

CARPE NOCTEM! Öönautijate salaselts klubis Teater

unnamed (5)Sel reedel kogunevad kõik öönautijad taas klubisse Teater, et tähistada koos iidse öönautijate salaseltsiga “CARPE NOCTEM”, glamuurseima aasta algust. Kuu, mis algas suure ilutulestiku ja peoga ning on pungil ootusi, lootusi ja salapära, saab võimsa avalöögi just sel reedel Top Secret’il.

“CARPE NOCTEM” – see on iidne öönautijate salaselts, mille moto kõlab ladina keelest tõlkides  “Naudi ööd”.

TOP SECRET on kõige eksklusiivsem ja privaatsem pidu linnas, kus vastavalt salaseltsi traditsioonidele oodatakse osalejatelt kindlate reeglite täitmist, milleks on täielik anonüümsus ja privaatsus. Lubatakse, et peol ei pea muretsema ei fotograafide ega  kaamerasilmade pärast, sest mis toimub sellel peol, jääb vaid salaseltsi liikmete vahele ning öösse!

Top Secret – see on pidu täis üllatusi ja naudinguid, see on öö, kus meeletused ja ennastunustav öö nautimine on kõigile külalistele kohustuslik! Parim muusika ja pilkupüüdvad artistid loovad öönautijatele maapealse paradiisi.

Kõigi huviliste vahel loositakse välja 2×2 VIP-piletit peole koos maitsva tervitusjoogiga, et salapärane pidu saaks eriti magusa alguse. VIP-piletite võitmiseks kirjuta “Soovin liituda salaseltsiga Carpe Noctem” aadressile mareli@klubiteater.ee. Võitjatega võetakse ühendust reedel kell 18.00.

Head Uudised GoodNews