1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Deja Vu Live toob lavale hõbehäälse Birgit Õigemeele!
Deja Vu Live toob lavale hõbehäälse Birgit Õigemeele!

Deja Vu Live toob lavale hõbehäälse Birgit Õigemeele!

Sel reedel annab esimest korda Lounge Deja Vu laval täispika kontserdi esimene Eesti Otsib Superstaari võitja hõbehäälne Birgit Õigemeel.

See on õhtu, mis pakub võimalust veeta kvaliteetselt aega hubases atmosfääris, naudeldes värskendavaid kokteile, maitsvaid hõrgutisi ning seda kõike nautides samaaegselt suurepärast kontserti armastatud Birgit Õigemeele poolt. Parimate muusikapaladega toetab DJ Kermo Hert.

Deja Vu Live – see on üritustesari, mis leiab aset kord kuus, kus lavale tuuakse kodumaised ning välismaised artistid, kes harilikult annavad kontserte tuhandete inimesteni küündivani kuulajaskonnale, ent nüüd astuvad üles need samad esinejad üles privaatsemas õhkkonnas, pakkudes kiirematele fännidele võimalust kaasa elada, reserveerides endale laua otse lava kõrvale. Muidugi mõista on ka kõik teised külalised samuti teretulnud, sest meeldiv kontsertelamus on garanteeritud.

Soovid osa saada kauni Birgit Õigemeele kontsertõhtust? Deja Vu Lounge ning Buduaar loosivad välja värskendavate kokteilide ning maitsvate suupistetega laua!
Loosimises osalemiseks saada oma kontaktandmed vastus@dejavu.ee ning võidki olla õnnelik võitja! Võitjatega võetakse personaalselt ühendust!

Dresscode: Smart-Casual
Sissepääs alates 21 eluaastast
Reserveeri laud õhtusöögiks või peoks tel: +372 5688 4455
või kirjutades info@dejavu.ee

Head Uudised GoodNews