1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtul seekord Terminaator
Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtul seekord Terminaator

Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtul seekord Terminaator

Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtute sari alustab uut aastat legendaarse ansambli Terminaator kahe praeguse käilakujuga: solist Jaagup Kreem ja bassist Henno Kelp.

Jutud saavad räägitud ja muusika mängitud 23. jaanuaril Maarjamäe lossi tallihoones. Õhtut juhib Sten Teppan.

Eelmisel aastal 30. juubelit tähistanud Terminaator on kahtlemata väga kireva ajalooga ansambel. Aukartust äratav hittide hulk, sajad kontserdid, meeletu edu saates „7 vaprat“, üliedukad katusekontserdid, Nukuteatri majabänd jne – on, mida meenutada! Mis on ansambli pika eluea saladus, kuidas sünnivad mitu aastakümmet raadiotes kõlavad rokilood ja mis on sellise edu hind?

Eesti Muusika Kuulsuste Koja kohtumisõhtute sari toob publikuni muusikud, kelle tegevus on mõjutanud Eesti levimuusika ajalugu. Igal kohtumisel saab otsestest allikatest kuulda seda, kuidas on sündinud legendid, laulud, ansamblid, tähed meie muusikataevas ja mis tegelikult Eesti levimuusika tagatubades toimus.

Kohtumisõhtu pilet kehtib samal päeval pääsmena tallihoones näitusele „Vabaduse kõla“, mis räägib Eesti levimuusika kujunemisest esimesest heliplaadist 1901. aastal kuni Eurovisiooni võiduni 2001. aastal.

Head Uudised GoodNews