1. Avaleht
  2. Televisioon
  3. Emmydel võidutsenud sarju näeb Telia HBO-s
Emmydel võidutsenud sarju näeb Telia HBO-s

Emmydel võidutsenud sarju näeb Telia HBO-s

Esmaspäeva hommikul jagati Los Angeleses välja teleauhinnad Emmyd, mille võitjatest on Telia keskkonnas esindatud näiteks lühisari „Easttowni Mare“ („Mare of Easttown“).

Seriaal noppis kolm hinnalist auhinda: parim naispeaosatäitja lühisarjas või filmis – Kate Winslet, parim naiskõrvalosatäitja lühisarjas – Julianne Nicholson, parim meeskõrvalosatäitja lühisarjas – Evan Peters.

Telia televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuhi Birjo Kiige kinnitusel on mitu Emmydele kandideerinud sarja ka Eestis kiiresti populaarsust kogunud. „Näiteks „Easttowni Mare“ lisandus meie HBO keskkonda hiliskevadel ja kerkis kiiresti üheks vaadatuimaks HBO sarjaks. Samuti oli väga populaarne „Lagunenud elu“ (“The Undoing“), kus tegid suurepärase etteaste Hugh Grant ja Nicole Kidman. Telia Inspira kanali eetris hoiab aga vaadatuima sarja tiitlit hetkel „Teenijanna lugu“ (“The Handmaid’s Tale“),“ ütles Kiik.

Emmy võitjatest on Telias veel „Lennusaatja” (“The Flight Attendant“), „Lovecrafti maa” (“Lovecraft Country“), „Ma võin su hävitada” (“I May Destroy You“) ja „Nädala kokkuvõte John Oliveriga” (“Last Week Tonight with John Oliver“).

Head Uudised GoodNews