1. Avaleht
  2. Film
  3. FORUM CINEMAS I Noored kinno! Filmiguru üritusel näidatakse fantaasiaseiklusfilmi “Nõiad”
FORUM CINEMAS I Noored kinno! Filmiguru üritusel näidatakse fantaasiaseiklusfilmi “Nõiad”

FORUM CINEMAS I Noored kinno! Filmiguru üritusel näidatakse fantaasiaseiklusfilmi “Nõiad”

TV3 Play ja Forum Cinemas koostöös toimub ürituste sari Filmiguru, mis sobib just noortele kinosõpradele. Järgmine kinosündmus toimub 29. oktoobril Anne Hathaway fantaasiaseiklusfilmiga “Nõiad”. Külalisi ootavad üllatused, enne filmi algust toimub suur auhinnaloos ning kohal on fotograaf, kes suurepärase õhtu jäädvustab. Uksed avatakse kell 17.30 ning auhinnaloos ja film algavad kell 18.00.

Roald Dahli „Nõiad” on Oscari-võitjast lavastaja Robert Zemeckise (“Forrest Gump”) fantaasiaseiklus, kus peaosades astuvad üles Oscari-võitjad Anne Hathaway (“Hüljatud”, “Oceani 8”) ja Octavia Spencer (“Koduabiline”, “Vee puudutus”), Oscarile kandideerinud Stanley Tucci (“Näljamängude” filmid, “Minu armsad luud”) ja auhinnatud komöödialegend Chris Rick. Filmis mängivad ka uustulnuk Jahzir Kadeem Bruno (telesari “Atlanta”) ja Codie-Lei Eastick.

Tänapäeva vaatajaile mõeldud Zemeckise visuaalselt uuenduslik versioon Dahli armastatud loost on musta huumoriga südamlik lugu orvuks jäänud poisist (Bruno), kes kolib 1967. aastal elama armastava vanaema (Spencer) juurde Demopolise linna Alabama maapiirkonnas. Poiss ja vanaema puutuvad kokku petlikult glamuursete, kuid läbinisti saatanlike nõidadega, seega vanaema pageb noore kangelasega luksuslikku rannakuurorti. Kahjuks satuvad nad sinna samal ajal, kui Suur Ülemnõid (Hathaway) on kõik oma alluvad kõikjalt maailmast kokku kutsunud, et oma kurje plaane ellu viia.

Piletid leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews