1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. FOTOD! „Naabrist parem“ võitjad Helen ja Karl andsid osa võidufondist saarlastele
FOTOD! „Naabrist parem“ võitjad Helen ja Karl andsid osa võidufondist saarlastele

FOTOD! „Naabrist parem“ võitjad Helen ja Karl andsid osa võidufondist saarlastele

Fotod: Kalev Lilleorg

10 nädalat kestnud ehitusmadin sai lõpu suures „Naabrist parema“ finaalsaates, kus televaatajad hääletasid 6. hooaja võidupaariks hipsterid Heleni ja Karli! Kogu töö ja vaev saab tasutud ihaldusväärse auhinnaga, mille väärtus on ligi 30 000 eurot – kauni looduse keskel Natura Parkis asuva korteri sissemaks ja ka kogu hooaja jooksul korterisse jõudnud sisustus. Juhtus aga midagi enneolematut, mida naabrisaate ajaloos pole kunagi olnud – võitjad otsustasid anda 25% oma võidust teise koha saanud saarlastele.

„Me tundsime, et tahame väga aidata saarlaste perekonda. Terve hooaja vältel näha, kuidas üks perekond läheb kõigest koos läbi ja terveneb, kasvab kokku selle keskel… tahame anda neile 25% oma sissemaksust ja loodame, et sellest on neile kasu. See on päris suur summa ja loodame, et nad ei pea jätma oma ehitatud armsat kodu kellegi teise jaoks ja saavad siia kolida,“ kommenteeris Karl.

Saarlaste Ardo ja Sireti tütar Hedy oli rõõmupisarates. „See võttis sõnatuks! Ma ei suutnud kuulata isegi, mis ta rääkis, emotsioonid käisid nii üle! Nad on nii armsad ja meile südamesse pugenud,“ sõnas neiu.

Ardo ja Siret on hipsteritele väga tänulikud ning hakkavad vaikselt mõtlema, kas ja kuidas korter endale soetada. „Peame tõsiselt arvutama hakkama! Nüüd kui selline kingitus tehti, vaatame me tõsiselt selle korteri ostmisele otsa,“ kommenteeris Siret.

„Emotsioonid on laes – pool saatesse tulemise eesmärki oligi Hedyt jalule aidata ja mitte ainult korteri näol. Kuna ta õpib meediat, siis ta nägi, kuidas telemaailma telgitagustes asjad käivad. Võit igal juhul!“ sõnas Ardo.

Korterite nimel pistsid hooaja vältel rinda neli perekonda: fitnesspaar Rasmus ja Elina, hipsterid Helen ja Karl-Sander, saarlased Siret ja Ardo ning tinderipaar Renate ja Karel koos pisipoja Brandoniga.

„Naabrist parem“ saade on järelvaadatav TV3 Plays

VAATA GALERIID!

Fotod: Kalev Lilleorg

Head Uudised GoodNews