1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: GoodNews käis Tartu Ilumessil uudistamas
GALERII: GoodNews käis Tartu Ilumessil uudistamas

GALERII: GoodNews käis Tartu Ilumessil uudistamas

Foto: Matti Paglant

Tartu Ilumess üllatas sel aastal taas – oma tooteid ja teenuseid esitasid sel aastal rekordarv eksponente. Kohal olid suured ilutoodete tootjad, ilusalongid, rõivabrändid ja palju pisemaid iluettevõtteid.

Kohal oli ilumaailma teejuht GMT Beauty OÜ stiilse väljapanekuga. Imeliselt olid oma boksi ära ehtinud ja silmnähtavalt palju vaeva näinud Aksessuaar.ee esindajad. Silma jäi  Aden Cosmetics omalaadse muusikapuldiga, mis esmapilgul tundus olevat meigilaud. Selles ja mõnes teises boksis oli GoodNews meeskond seal valitseva positiivsuse tõttu valmis pikemalt peatuma ja messimelu nautima.

Kohal oli esmakordselt ka harrastusmodellide agentuur MA Modelliagentuur, kelle boksis käis pidev fotoshoot ja erinevate karakterfotode lavastamine. Fotograaf Paul Meiesaar pildistas Royal Effem toodetega jumestatud ning Abella ilusalongi andekate juuksurite poolt ettevalmistatud modelle. Põnevat MA Modelliagentuuri protsessi said sel korral juhtida noored projektijuhid Kristiane Harlašov ja Silva Arbus.

Tütarlapselikult naiselike kevadsuviste kleitidega rõõmustas messikülalisi disainer Liina Stein. Erksust, värviküllust ja rõõmu pakkus ka vabaajarõivad tootva BIBIX vikerkaarevärviline boks.

Vaata MESSIMELU GALERIID:

Fotod: Matti Paglant

Head Uudised GoodNews