1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Galerii! Vaata kuidas kuulutati välja Eesti parim sekretär
Galerii! Vaata kuidas kuulutati välja Eesti parim sekretär

Galerii! Vaata kuidas kuulutati välja Eesti parim sekretär

Parim sekretär 2015 esinelik vasakult - esikoht - Külli Vilepill, neljas koht - Kristina Nukka, kolmas koht - Carolyn Lizbeth Einmann, teine koht - Ave-Ly Hints
Parim sekretär 2015 esinelik vasakult – esikoht – Külli Vilepill, neljas koht – Kristina Nukka, kolmas koht – Carolyn Lizbeth Einmann, teine koht – Ave-Ly Hints

Eile õhtul valiti Eesti parimaks sekretäriks 2015 Külli Vilepill, kes töötab TLÜ Rakvere Kolledžis ja SA Virumaa Kompetentsikeskuses.

Üldarvestuses tuli teiseks Ave-Ly Hints Coca-Cola HBC Eestist, kolmandaks Caroly Lizbeth Einmann Creative Unionist ning neljandaks Kristina Nukka Volvo Estonia OÜ-st.

Konkursi korraldaja, kontoritarvete maaletooja Officeday juhi Laur Siboldi sõnul selgitati võitja kontoriolümpia, erialatestide ning Facebooki ja žürii hääletaga. “Finaali esineliku tulemused olid väga tasavägised ning võitja Külli Vilepill oli igas kategoorias ühtlaselt tugev. Ta on sekretärina töötanud 13 aastat, mis andis talle tugeva praktilise eelise ning ta ühtlasi naudib ta oma ametivalikut ja plaanib samas valdkonnas ennast edasi arendada.”

“Žürii leidis, et Külli Vilepillil on ka täpselt õiged isikuomadused, et olla parim sekretär – ta on hästi kindlameelne, rahulik ja abivalmis,” ütles Laur ja lisas, et Külli võitis ka Facebooki rahvahääletuse.

Eesti parim sekretär selgitati välja neljandat aastat. Tänavuse võistluse parimaid ootas 10 000 euro väärtuses auhindasid. Vaata kõiki finaliste SIIT!

Täna tähistatakse maailmas rahvusvahelist sekretäride päeva.

Head Uudised GoodNews